Оценките от предварителния изпит по История - коментари

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

mrent написа:
dimage написа:
...
на курсовете казаха че тема под 12 страници изобщо не проверявали!!!! Нямам думи....
на кой курс?! :shock:
И аз съм чувала такива неща, но не вярвам. Това си зависи и от почерка, и от редовете на страница. Не може да е критерий за нищо. Е, естествено едва ли с 2 страници може да се изкара прилична оценка, но кой знае - има талантливи хора :lol:
veiskela
В началото бе словото

Мнение от veiskela »

е*ати таланта трябва да си :))))))))))) иначе ще е хубаво да сменим малко темата, а ? То се е видяло , че няма да излезнем на едно мнение...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

dimage написа:
...
ЕВАЛА! И аз над това се чудя - та това е една от най-дългите теми... 8 странички и 4.50 хахах , на курсовете казаха че тема под 12 страници изобщо не проверявали!!!! Нямам думи....
на нас на курса казаха, че се чете до към 15та стр. след което не им се занимава...
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

Абе като обобщение мога да кажа, че размера не е от значение. Това и Каймакамова и Донков и кой ли не го каза на "дългия" курс от октомври до февруари.
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

dimage написа:Кой каквото писал- писал! Кой каквото изкарал - изкарал! Има още един изпит - успех на неуспелите : ) Мисля че няма какво повече да се каже по тази тема :?:
Хаха чакай само хората да си видят темите е сега във Вторник и Сряда и глей кво става!!! Темата ще бъде възродена!!! :lol: :roll: :twisted:
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

ballbi написа:
dimage написа:Кой каквото писал- писал! Кой каквото изкарал - изкарал! Има още един изпит - успех на неуспелите : ) Мисля че няма какво повече да се каже по тази тема :?:
Хаха чакай само хората да си видят темите е сега във Вторник и Сряда и глей кво става!!! Темата ще бъде възродена!!! :lol: :roll: :twisted:
Е, аз мисля да си го спестя. Според мен е по-добре това време да го прекарам в учене, защото до момента не знам на някой да му е помогнало (нито на знанието, нито на настроението) това, че си е видял темата :)
veiskela
В началото бе словото

Мнение от veiskela »

Page_B написа:
ballbi написа:
Е, аз мисля да си го спестя. Според мен е по-добре това време да го прекарам в учене, защото до момента не знам на някой да му е помогнало (нито на знанието, нито на настроението) това, че си е видял темата :)
Изключително много си прав/а, с изключение на настроението тук-таме, но все пак не е проблем да отделяш по 15 мин. на ден , нали :))))) Успех на всички ;)
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

veiskela написа:
Page_B написа:
ballbi написа:
Изключително много си прав/а, с изключение на настроението тук-таме, но все пак не е проблем да отделяш по 15 мин. на ден , нали :))))) Успех на всички ;)
:) Да го отделям за какво по-точно? Наистина извинявай, но не ти разбрах мисълта :roll:
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Аз пък мисля да си видя темата - че оценката няма да я променя, няма, но пък държа да видя т.н. " критерии ", забележки и препоръки в рецензията * ако има *. Все пак гоним по - високи оценки на редовния, а без знание какво не им е харесало този път няма как да успея да кача 50 стотни след месец :)

Пък и сега уча по литература, толкова обичам и предпочитам, този предмет :) Стига с тази история :wink:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

Дени написа:Аз пък мисля да си видя темата - че оценката няма да я променя, няма, но пък държа да видя т.н. " критерии ", забележки и препоръки в рецензията * ако има *. Все пак гоним по - високи оценки на редовния, а без знание какво не им е харесало този път няма как да успея да кача 50 стотни след месец :)

Пък и сега уча по литература, толкова обичам и предпочитам, този предмет :) Стига с тази история :wink:
М да де и аз за това мисля да отида! Да видя аджеба кви са им критериите на тия хора!!!
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Аватар
aahz
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от aahz »

Е това е невероятно!
По колко реда си имал на страница?
Конвенционално би трябвало да са до 26-28, макс 30 реда. Не повече. Ти да не си писал по десетина!?
Бах мааму!
30 листа!
Хмммм, 30 реда макс казваш...
Без да се напъвам писах по 33 на страница, а оставих място и отдолу и отгоре. Как да е, имам малко тъп въпрос - да речем щастлив съм от оценката си от предварителния, не искам да ходя на редовния, какво трябва да направя, за да ми се зачете тази оценка?
Вторият въпрос е към вече влезлите в право - с тва 5.13 и шестици при балообразуващите предмети от училище колко ми трябва на литературата фактически/минималните балове всички сме ги чели, но ни радват слабо/?
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

aahz написа:Вторият въпрос е към вече влезлите в право - с тва 5.13 и шестици при балообразуващите предмети от училище колко ми трябва на литературата фактически/минималните балове всички сме ги чели, но ни радват слабо/?
3,50 ти стига, за да покриеш минимума (колкото и слабо да те радва той :lol: ), с 4.00 и нагоре си 100% вътре. ;)
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Калев написа:
aahz написа:Вторият въпрос е към вече влезлите в право - с тва 5.13 и шестици при балообразуващите предмети от училище колко ми трябва на литературата фактически/минималните балове всички сме ги чели, но ни радват слабо/?
3,50 ти стига, за да покриеш минимума (колкото и слабо да те радва той :lol: ), с 4.00 и нагоре си 100% вътре. ;)
Блажено е да си момче 8) :wink:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

:idea:
Последно промяна от ballbi на 02 Юни 2007, 20:55, променено общо 3 пъти.
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

А btw да си момче наистина е блажено :D :spam2: :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”