Спорт-ФКНФ

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
Violet
В началото бе словото

Спорт-ФКНФ

Мнение от Violet »

Така, имам въпрос за спорта. Аз съм Английска Филология първи курс, и в началото ми казаха, че спорта е задължителен, после че не е. Какво следва ако нямам оценка по спорт, губя кредит ли? Има ли някакви последици и проблеми след това...
Изображение
"Life is the question. Death is the answer."
"If someone truly desires something, the whole Universe conspires to help them get it." -The Alchemist
^Milinka^

Мнение от ^Milinka^ »

Ако спорта е задължителен, както смятам че е, а нямаш оценка, ти се води като невзет изпит.Догодина трябва да си вземеш индивидуален протокол и да се явиш при някой преподавател по спорт да те изпита и да ти напише оценка за 1ви курс.Просто като отидеш да се записваш кажи на преподавателя, че имаш да оправяш спорт от миналата година.Доста мои колеги така си оправиха спорта.Някои ги караха да ходят повечко пъти, за да наваксат пропуснати часове.Други пък въобще не ги занимаваха и им подписаха протоколите.Зависи от преподавателя.Но няма някой, който да ти се направи на важен и да откаже.Спокойно!Спорта е последното нещо, за което трябва да се притесняваш в СУ.
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Щом не е задължителен, провери си в учебния план, нямаш грижи :)
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Спортът ти е факултативен. Това би трябвало да значи, че ако ходиш, ще ти дадат кредити, но ако не ходиш, няма да ти попречи да завършиш и без него.

Необходимият брой кредити се събира от задължителните предмети + определен брой избираеми, който се изисква, но тези избираеми не са от факултативните дисциплини, а в друга графа, избираеми.
Аватар
Violet
В началото бе словото

Мнение от Violet »

Мерси за бързия отговор, хора! :)
Изображение
"Life is the question. Death is the answer."
"If someone truly desires something, the whole Universe conspires to help them get it." -The Alchemist
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”