fragile написа:Като си такава фенка - дай без експанзивности разни. По-спокойно, Сивушке!
SU ULTRAS
Модератор: Плазмодий
Аз не бих била тоолкова ентусиазирана. И аз съм кандидат-студентка и точно затова не мога да съм толкова категорична нито дали СУ е върхът, нито дали е зле. Това, че университетът си е изградил име не значи, че то не може да се опетни. Особено в България - тук всичко се случва, нищо не трябва да те изненадва и не трябва да те кара да бъдеш сигурнаlo_flo написа:СУ е върхът!!!За мен това е най-добрият Университет!!!Аз съм кандидат-студентка тази година и мойта мечта е да вляза ПА !!!!Пишете ме и мен в клубчето!!!Да живее Традицията!СУ roooooooooooooooooocks!!!!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Оле, Боже. Смешковци колкото щете. Само ме напуши на смях
като се натъкнах на ей това :
??? написа:имам чувството,че софийския лежи на стари ларви,там е по-скоро за хора,които искат да учат в хуманитарните специалности,имам много познати,които искат да учат в софийския само и само да са там и то някоя специалност свързана с компютри,за мен те просто са заблудени,не знам за мен ТУ е по-добрия вариант.

-
lo_flo
- Драскач
- Курс: втори
Page_B написа:Аз не бих била тоолкова ентусиазирана. И аз съм кандидат-студентка и точно затова не мога да съм толкова категорична нито дали СУ е върхът, нито дали е зле. Това, че университетът си е изградил име не значи, че то не може да се опетни. Особено в България - тук всичко се случва, нищо не трябва да те изненадва и не трябва да те кара да бъдеш сигурнаlo_flo написа:СУ е върхът!!!За мен това е най-добрият Университет!!!Аз съм кандидат-студентка тази година и мойта мечта е да вляза ПА !!!!Пишете ме и мен в клубчето!!!Да живее Традицията!СУ roooooooooooooooooocks!!!!
Така е абсолютно си права,но в крайна сметка СУ е моята мечта и нищо няма да може да разклати мнението ми за него!Корупция и простотия има навсякъде,друг е въпросът,когато човек се сблъска с нея,какво ще направи и как ще реагира!!!
Извинявам се за флууда!
Който не пие на екс, да не види секс!!!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
виас затвърждават изпадналата си позиция за 5 години напред заради председателя на журито - Владимир Тодоров.Циндил-Пиндил написа:След днешната мизерия мога със стопроцентова увереност да кажа:
Днес идва Арти изключително изнервен от олимпиадата в Созопол. Задавам му най-логичния въпрос - максимума от 30 точки ли имаш или една са ти взели като във Търново? И ми казва, че две са му взели заради една задача, КОЯТО Е БИЛА СЪС СГРЕШЕНО УСЛОВИЕ! И Арти показва, защо е грешно условието и прави доказателството както трябва да бъде. Оня се видял, че е тъп и се е заял - какво друго? Абсолютно заслужено тоя път Арти трябваше да има 30 точки.
Сега очаквам пълното класиране. Как са го натъкмили

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Не е така, защото се появяват разни кретеноидни идиотчета, които и аз не знам кви възгледи изповядват. Но поне в тази тема не пишат, а ти пишеш дрънканици. А всъщност какво трябва да се очаква във форум на СУ, да му се невиди? Ако ше превъзнасяш вузчетата, имат си предполагам форумчета, оди там.
А тука замълчи, защото само си навреждаш.
А тука замълчи, защото само си навреждаш.