Театър

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

А колко струват билетите за театър? Напр., в Сатирата... :roll: Че не съм ходила от много време и съм позагубила представа за нещата.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

В 199 няма никакви отстъпки,но в "Сълза и смях" за ученици са на половин цена-демек по 4-5лв...Там си е оферта,мн хубави постановки има... 8)
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

А в театъра на НАТФИЗ и Сфумато има ли намаления за студенти?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

В 199 има отстъпки от 20 и 30%, но трябва веднъж да отидете поне 4ма души, за да си вземете такава карта. Идеален повод е последната им премиера, препоръчвам я ГОРЕЩО. Това е най-доброто нещо, което съм гледала от години насам в театъра за "възрастни". От 8 години насам, ако трябва да съм точна. Без забележки. Никакви.
Пълните съчинения на Уилям Шекспир. Така се казва. Пълна лудница.
http://www.monitor.bg/life/article?aid= ... 049&cid=60
Гениално е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Последният път купих билети за поне 15 човека и не ми предложиха никаква карта...само едно талонче,полълваш си данните...пускаш го в една кутия и можеш да спечелиш някаква карта за отстъпки.А тази карта,за която ти говориш плаща ли се? :roll:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не, аз си взех моята преди 5-6 дни. Не се плаща, просто като купуваш билети за 4 души или повече, питаш на касата за т.нар. карта за отстъпки "Приятел на 199". Издават я на място и на момента. :P
Пак ви казвам, препоръчвам Шекспир. Тази вечер пак го гледах, с още общо 8 души и всички бяха нахилени до сълзи. :P
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Ще я гледам,щом толкова горещо я препоръчваш... А м/у другото кой участва в тази постановка?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Спектакълът е на Съни Сънински, участват проф. Атанас Атанасов, Георги Спасов и Петър Калчев.
Ето какви са впечатленията от него в дир.бг (започват от второто мнение на Облак бял надолу, дори се заформи скандалче с единствения, който не е харесал спектакъла):

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... apsed&sb=5

А ето и малко информация за самия спектакъл:
http://www.monitor.bg/life/article?aid= ... 049&cid=60
http://www.slovesa.net/index.php?id=1297
В края на ноември
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

много силно ви препоръчвам ако не сте гледали да ходите на "Клюки от ада" пиеската е страшно забавна и има много хубави неща в нея :)
In vino verittas
danistar
В началото бе словото

:)

Мнение от danistar »

О,да "Клюки от Ада" е страхотно:) Особено с Ивайло Христов и Васил Михайлов...
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

"Рибарят и неговата душа" съм сигурна,че много ще ти допадне... страаа'отна постановка...Непременно си отдели малко свободно време...няма да съжаляваш. :D
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

"БОГОВЕТЕ" в Сатиричния :) За него мога да кажа,че на 2-3 места сигурно ще се усмихнете..постановката е малко тъпичка и общо взето иска да нис е каже- 'когато си на върха,си сам"..нещо от сорта... 8)

Видях инфо тук и за "Идеалния мъж" /Народния/, мерси много :) Следващата пиеса май ще е тази :)
Последно промяна от ra4e^f на 01 Юни 2007, 16:45, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

feichka написа:А колко струват билетите за театър? Напр., в Сатирата... :roll: Че не съм ходила от много време и съм позагубила представа за нещата.
На 5 ред намерихме останали, по 10лв /Сатирата/. Но беше премиера и за това предполагам,че са такива цените. Иначе в Народния и по другите са по 5, 8 и нагоре лв да се намерят билети,ако не са изкупени :)
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Clessy написа:В 199 няма никакви отстъпки,но в "Сълза и смях" за ученици са на половин цена-демек по 4-5лв...Там си е оферта,мн хубави постановки има... 8)
не е вярно това половин час преди началото на постановката в 199 са с 20% по-малко
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

днес гледах трамвай желание във военния, хубаво е
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”