Оценките от предварителния изпит по Математика - Коментари

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено

каква оценка имате на предварителния изпит по математика в СУ

2.00
8
11%
3.00-3.50
3
4%
3.50-4.00
9
13%
4.00-4.50
6
8%
4.50-5.00
15
21%
5.00-5.50
13
18%
5.50-5.99
6
8%
6.00
11
15%

Общо гласове: 71

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

alys написа:
nastyFreak написа:Ами ако съм решил 2 задачи примерно , без грешка , пак ли 2-ка си ми пишат ???
И ако е анулирана работата по време на проверката , след това пише ли ти че е анулирана или си пише 2.00???
За анулирането мисля, че би трябвало да пише. А за две решени задачи оценката е 2,80, което си е пак 2,00. :(
Анулирана в какъв смисъл?
Знам че за опит за преписване или направо при преписване освен, че работата се анулира, ами дадения човек няма право да кандидатства в СУ докрая на кампанията с какъвто и да е изпит. Другата година може.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Аз пък разбрах че на някъв кандидат-студент му анулирали работата защото му звъннал телефона докато бил в пликчето с личната му карта. А в инструкциите на квесторите пише че трябва лично да се уверят че телефоните са изключени преди да ги вземат....
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

Methuselah написа:Аз пък разбрах че на някъв кандидат-студент му анулирали работата защото му звъннал телефона докато бил в пликчето с личната му карта. А в инструкциите на квесторите пише че трябва лично да се уверят че телефоните са изключени преди да ги вземат....
в нашата зала стана подобно нещо 5 мин преди да почне изпита(т.е. към 9.10-15). ако беше почнал изпита навреме, тоя човек изгаряше
la consolation des arts...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Добре защо да гори след като вината в такива случаи е на квестора?
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

а мислиш ли, че дори вината да е на квесторите, те ще си признаят?
la consolation des arts...
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Да, разказах случката отдавна. Обаче не знам вече как са се развили нещата. Ако е анулирана работата му, въпросния изгаря докрая на сезона.
Но вижте това в закона. Дали има случай на анулиране, в който да си продължиш на следващия изпит.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Действието се развива пред 50 човека. Ако кандидатът е добре запознат с правилата и е достатъчно нахакан може да запише каквото иска да учи във ФМИ и да уволни квестора. Няма нищо за признаване.
altair
В началото бе словото

Мнение от altair »

abe nqma takowa ne6to.. zvunnal mu v plik4eto - i anuliran

*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Е такива изказвания ме убиват... да не си бил във всички стаи да гледаш дали на някой няма да му звънне телефона в пликчето и да му анулират работата? Заядливко :D
borischo
В началото бе словото

Мнение от borischo »

и при нас 5 мин преди края на едно момче му звънна телефона, но направиха компромис явно, макар че квесторите се ядосаха много..
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

jj написа:Мислите ли да ще може да се влиза с 5.60 и 6.00 от дипломата компютърни науки тази година?
Много зависи от това какви ще бъдат задачите на следващите два изпита. Миналата година май е стигало, но ако имаш 5,60 на предварителния и искаш да учиш компютърни науки може би е по-добре да се явиш и на другите изпити. Колко човека има пред теб и колко са с равни оценки?
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Оффф, карате ме сега да говоря за Черногоров, че е настоял да се анулира работата на горкото.
Изображение
Аватар
QNa
В началото бе словото

Мнение от QNa »

jj написа:Мислите ли да ще може да се влиза с 5.60 и 6.00 от дипломата компютърни науки тази година?
и моят бал ще е като твоя, но за сега са около 50-60 човека, които имат по-висок(или равен) бал... от следващите изпити сигурно ще има още толкова човека с по-висока оценка от 5,60...
и сама да съм в автобуса пак ще се бутам...
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Мислите ли, че може да се влезе с 3.00 или 3,25 от патладжаненото в Каспичан?

Виж ся мой човек. Колкото повече, толкова повече :wink:
Оттам нататъка никой не може да говори с конкретика, доста неща са разбъркани. А Петричката пророчица е само една и тя умря, Бог да я прости.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”