Изтегляне на изпит

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
Violet
В началото бе словото

Изтегляне на изпит

Мнение от Violet »

Каква молба мога да измайсторя, ако искам да изтегля някой изпит и до кого да я пратя? Имам проблеми със смяната на датата на изпита и... след като нямам право да получа протокол и даскала не се съгласи, дали не може все пак нещо да се направи, защото няма да съм в България на датата, и не става въпрос за бригада, знам че всички гледат лошо на това...
Изображение
"Life is the question. Death is the answer."
"If someone truly desires something, the whole Universe conspires to help them get it." -The Alchemist
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Можеш да си изтеглиш изпит само със съгласието на преподавателя, иначе не става и на никой не му пука дали ти ще можеш или няма да можеш да се явиш на редовната дата.В твоя случай щом преподавателят ти не се е съгласил е много кофти и май нищо не може да се направи :(
Като птичка в небесата :)
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Пробвай да говориш с ръководителя на катедрата си, с зам.-декана по учебната дейност, с декана ...
Аватар
Violet
В началото бе словото

Мнение от Violet »

Mерси!! :) Ще пробвам всичко, пък каквото стане...
Изображение
"Life is the question. Death is the answer."
"If someone truly desires something, the whole Universe conspires to help them get it." -The Alchemist
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Успех дано ти го изтеглят :) Ако не стане пробвай при ректора, министъра, Станишев ... :D Ако и при тях не стане кажи на мене 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”