Историциииии.......
Модератор: sientelo
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
нз дали вие имате упр. и дали сте правили тест първият семестър
но доколкото на нас ни каза асистентът устният изпит е задължителен
знам, че Делев би направил изключение, ако оценките ти от двата теста са еднакви и са например или 5тици, или 6тици
но си мисля, че оценката от тестът е само за допускане т.е. една 3ка на теста не ти гарантира взимане на изпита
нз, но можем да питаме Делев в понеделник едва ли би отказал да ни отговори на въпросите 
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
А по-добре ли щеше да е да ни се наложат по административен път изпитите?Ton4eto написа:когато уреждаме дати за изпити, хората, които се занимаваха с това сега( не че някой ги е уведомил да го правят)
Само да те питам - как я мислиш тази 100 човека да са на едно мнение по даден въпрос?Ton4eto написа:следващия път да се консултират и с другите групи !!!защото е малко(с извинение) тъпо трима човека да решават датите на 100
Това, че вашата група блее, си е лично нейн проблем. Що се отнася до обсъждането - ние за първата сесия имахме спорове кога да са ни изпитите (а те тогава бяха само 3), та какво остава за сега, когато вече са 6.Ton4eto написа:никой от нашата група например не знаеше, че дати за изпити въобще се уговарятможеха първо да се обсъдят, а не направо да се предлагат
Ton4eto, къде беше вашата група по това време? След като не сте се интересували - ще се съобразявате с решението на тези, които са го направили. Аз нямах някакви претенции за изпитите - не съм се бъркал и сега си приемам датите.В крайна сметка имаше предложения написани на дъската на 23 аудитория
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
такаааааааааа
виж сега какво ще ти кажа,1во аз лично отидох и казах на едни момичета, че е най-добре изпитът по стара история да е първи, но.....2ро мога да ти кажа, че нито една група не знаеше, че въобще някой си прави предложения за изпити, даже този по ислям каза, че е още рано , но се съгласи да уговорим дата.3то можеше всяка група да си направи някакви предложения и примерно в една от почивките 5 човека(по един от всяка група)да направят някакви компромисни дати
но да определено по-лесно е няколко човека да решават без да се допитват да другите, тук си прав мн по- лесно е!!!!!!!!!!ти явно обаче си мн не на ясно с нещата и явно не си присъствал на въпросната лекция по ислям, за да говориш, че нашата група я е нямало, това че теб те е нямало........и ако искаш да ми правиш друг път забележка моля ти сепоинтересувай се какво всъщност е станало
и всъщност не аз или моята група е незантересована, а ти!!!!!!!
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...