Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

ми честно казано аз предпочитах етнологията да ни е на 19,защото тракологията ни е на 23,а пък преди етнологията щяхме да имаме повече време да учим след християнство,а сега имаме само 3 дни,пък материала си е доста по етното :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

абе идеалната дата беше 17,но уви :roll: а ние имаме цяла седмица по етнология и два дена за тракологията :lol: междудругото разбрах,че някои хора са успели да си издърпат етнологията и вече са минали,но прекалено късно разбрах :roll: иначе щеше да е идеално :?
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

ми тези,които отиват на бригада са си я издърпали :roll: едно момче от мойта група има 3 и 50 :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

Иван ли?аз знам за едно момче от 4та група, което има 4, но си мисля, че той няма да ходи на бригада :roll:
But I'll be moving on...
Аватар
DokoDoko
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от DokoDoko »

този с 4-та от 4 група няма да ходи на бригада,а относно изтеглянето на изпит не е задължително да ходиш на някъде :lol:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Абе.... Нали,ако сме доволни от оценката си на писмения по Стара история може да не явим на устен? И ако се явим на устния,запазва ли ни се оценката от писмения,или каквото си изкараме на устния-това е:) ../както е с първо,второ и трето класиране на КСК/ :)
Изображение
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

нз дали вие имате упр. и дали сте правили тест първият семестър :roll: но доколкото на нас ни каза асистентът устният изпит е задължителен :( знам, че Делев би направил изключение, ако оценките ти от двата теста са еднакви и са например или 5тици, или 6тици :) но си мисля, че оценката от тестът е само за допускане т.е. една 3ка на теста не ти гарантира взимане на изпита :? нз, но можем да питаме Делев в понеделник едва ли би отказал да ни отговори на въпросите :D
But I'll be moving on...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ние нямаме нито упражнения,нито други тестове свързани със Старата история :) Ще го причакам в Понеделник
Изображение
Аватар
DokoDoko
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от DokoDoko »

колеги,при вас нз как е , ама на мене тая етнология ми скъсва нервите :cry:
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

аз все още се мъча с тракологията :lol: за етнологията и без това имаме цяла седмица по времена сесията,тогава ще е :cry:
But I'll be moving on...
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

аз тракологията веднъж я минах,сега етнологията съм юрнала и след това археологията,ама кога ще остане време за нея не знам,а материала е нещо страховито като обем направо :cry: а старата история мисля да я мина веднъж преди изпита по тракология,че Ботева много ме стресира :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Olorin
В началото бе словото

Мнение от Olorin »

Ton4eto написа:когато уреждаме дати за изпити, хората, които се занимаваха с това сега( не че някой ги е уведомил да го правят)
А по-добре ли щеше да е да ни се наложат по административен път изпитите?
Ton4eto написа:следващия път да се консултират и с другите групи !!!защото е малко(с извинение) тъпо трима човека да решават датите на 100
Само да те питам - как я мислиш тази 100 човека да са на едно мнение по даден въпрос?
Ton4eto написа:никой от нашата група например не знаеше, че дати за изпити въобще се уговарят :roll: можеха първо да се обсъдят, а не направо да се предлагат
Това, че вашата група блее, си е лично нейн проблем. Що се отнася до обсъждането - ние за първата сесия имахме спорове кога да са ни изпитите (а те тогава бяха само 3), та какво остава за сега, когато вече са 6.
В крайна сметка имаше предложения написани на дъската на 23 аудитория
Ton4eto, къде беше вашата група по това време? След като не сте се интересували - ще се съобразявате с решението на тези, които са го направили. Аз нямах някакви претенции за изпитите - не съм се бъркал и сега си приемам датите.
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

такаааааааааа :lol: виж сега какво ще ти кажа,1во аз лично отидох и казах на едни момичета, че е най-добре изпитът по стара история да е първи, но.....2ро мога да ти кажа, че нито една група не знаеше, че въобще някой си прави предложения за изпити, даже този по ислям каза, че е още рано , но се съгласи да уговорим дата.3то можеше всяка група да си направи някакви предложения и примерно в една от почивките 5 човека(по един от всяка група)да направят някакви компромисни дати :roll: но да определено по-лесно е няколко човека да решават без да се допитват да другите, тук си прав мн по- лесно е!!!!!!!!!!ти явно обаче си мн не на ясно с нещата и явно не си присъствал на въпросната лекция по ислям, за да говориш, че нашата група я е нямало, това че теб те е нямало........и ако искаш да ми правиш друг път забележка моля ти сепоинтересувай се какво всъщност е станало :roll: и всъщност не аз или моята група е незантересована, а ти!!!!!!!
But I'll be moving on...
Olorin
В началото бе словото

Мнение от Olorin »

Така като ти прочета двете мнения едно след друго - май ти самата не знаеш какво точно се е случило :) Пий един валериан, че нещо си нервна май!!!!!!!!! :lol:
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

:lol: лол човече ти ме разбиваш направо :lol: аз,че не съм нервна не съм, ама ти,че си нямаш и представа какво е станало и се хващаш за някакви отделни думи е така :lol: :roll: първо се консултирай с някой от твоята група какво е станало и после се заяждай без причина :lol: както и да е :roll: не издребнявай за няколко думи във форума :roll: айде успех на изпитите,защото този спор е безсмислен....
But I'll be moving on...
Заключено

Обратно към “ИФ”