Октомврийски дъжд
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Jolinar
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Октомврийски дъжд
Не знам защо изобщо я почвам тая тема, обаче като си гледам как спокойно си вали навънка, нещо почва да се разтапя в мен и ме избива на най-топли чувства. Което от гледната точка на повечето ми познати е най-малкото суперстранно
, обаче за мен есента и зимата са нещо като еквивалент на пролетта и лятото за повечето хора. А именно, тогава ставам изключително добре настроена към околните, изоставя ме пролетно-лятната меланхолия, изобщо казано - влюбвам се наново в живота! В случаите на мъгла, дъжд или сняг има много малко неща, които биха могли да ме извадят от равновесие или да ми развалят настроението. Обожавам да се разхождам под дъжда(или снега
), обичам и да го слушам как трополи по прозореца, докато чета любимата си книга. Истински съм се радвала на живота през късната есен или зимата. И сега като гледам как хубаво вали се зачудих, дали има и други, които да обичат дъжда и снега, почти толкова колкото и аз ги обичам.

"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Jolinar, надявам се, че обичаш и зимния студ, защото залите в корпус А на факултета, особено тия на 2-рия етаж, не се отопляват. Така че доста хора намират решение на проблема като прекарват лекционното време или в барчетата, където поради голямата концентрация на хора температурата е висока, или по домовете, където има я парно, я печка... 
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Jolinar naistina romanti4no prozvu4a 'izpovedtta' ti....nz za6to oba4e pri men vsqkakva romantika 'zamruzva' sled kato se useti studeniq gaden dujd i poduhva6tiq vetrec (ama i bez nego..).
Vse pak mi haresva dujda ama kato sum na zatvoreno i toplo, su6toto vaji i za snega...

Vse pak mi haresva dujda ama kato sum na zatvoreno i toplo, su6toto vaji i za snega...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Има различни дъждове
Ето например преди няколко дни имаше един прекрасен. От тези, под които обичам да ходя без чадър. Косата ми подгизва и всичко е свежо и цветовете на нещата са по-ярки. Хубав дъжд беше, с по-ситни капки. Някакси чист.
Аз също харесвам студените месеци. Няма лошо време, има неподходящо облечени хора. Обичам да съм топло облечена и да се разхождам. Или в кола. Или в топла стая да гледам студа навън. Изобщо, когато успея да се справя с измръзването, съм свободна да се насладя на сезона, и той ми харесва.
Ето например преди няколко дни имаше един прекрасен. От тези, под които обичам да ходя без чадър. Косата ми подгизва и всичко е свежо и цветовете на нещата са по-ярки. Хубав дъжд беше, с по-ситни капки. Някакси чист.
Аз също харесвам студените месеци. Няма лошо време, има неподходящо облечени хора. Обичам да съм топло облечена и да се разхождам. Или в кола. Или в топла стая да гледам студа навън. Изобщо, когато успея да се справя с измръзването, съм свободна да се насладя на сезона, и той ми харесва.
- Jolinar
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
христо, знам ги аз тия А205, А207 и А209. Изкарах си две години в тях
Спомням си как в почивките излизахме горе в коридора да се топлим, обаче си беше весело (май само за мене и още един-двама ентусиасти, любители на силните(или студени;)) усещания), шегувахме се че дори белите мечки са избягали от там 
Струва ми се обаче, че са идеални за закаляване на зайчетата
, защото ако това издържат, по-нататък няма какво вече да ги уплаши...
Струва ми се обаче, че са идеални за закаляване на зайчетата
"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Зимата е моят сезон! Макар и да ме гледат малко странно, когато през всичките преспи аз си ходя по една тениска на Nightwish и си подсвирквам. Ми за хляб отивам, какво толкова
"Студа" е приятен, дъжда пречиства, снега радва (освен в слънчев ден, ама аз слънцето не го обичам) а мъглата може да е сред най-красивите неща....
"Студа" е приятен, дъжда пречиства, снега радва (освен в слънчев ден, ама аз слънцето не го обичам) а мъглата може да е сред най-красивите неща....
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Lovehunter
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Октомврийски дъжд
Jolinar написа:Не знам защо изобщо я почвам тая тема, обаче като си гледам как спокойно си вали навънка, нещо почва да се разтапя в мен и ме избива на най-топли чувства. Което от гледната точка на повечето ми познати е най-малкото суперстранно, обаче за мен есента и зимата са нещо като еквивалент на пролетта и лятото за повечето хора. А именно, тогава ставам изключително добре настроена към околните, изоставя ме пролетно-лятната меланхолия, изобщо казано - влюбвам се наново в живота! В случаите на мъгла, дъжд или сняг има много малко неща, които биха могли да ме извадят от равновесие или да ми развалят настроението. Обожавам да се разхождам под дъжда(или снега
), обичам и да го слушам как трополи по прозореца, докато чета любимата си книга. Истински съм се радвала на живота през късната есен или зимата. И сега като гледам как хубаво вали се зачудих, дали има и други, които да обичат дъжда и снега, почти толкова колкото и аз ги обичам.
Странно.....аз пък обичам бурята....това ми харесва на мен;и това ме кара да изпадна в безгрижие и спокойствие...