Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
KokalBokal написа:Странно, не мога да влезна в Персоналната Информация. Колкото и да натискам "търси" не реагира
Ако излизат днес надявам се да не развалят светлият празник
от brouser-а ти е това с невъзможността да се влиза... при мен мозилата ми не може да влезе ,а IE-то си влиза без проблеми..
KokalBokal написа:Странно, не мога да влезна в Персоналната Информация. Колкото и да натискам "търси" не реагира
Ако излизат днес надявам се да не развалят светлият празник
Възможно е да нанасят оценките в момента...Но ако излезнат ще е късно след обяд.. Така че късмет и търпение!!!
интересно ми е ,че като вляза с мозилата на Кандидатстудентска кампания виждам само Персонална информация; Разпределение по зали ,докато с екплорера се вижда освен тези 2 неща има и Идентифициране; Статистикa
F-o-U-N-D-e-R написа:интересно ми е ,че като вляза с мозилата на Кандидатстудентска кампания виждам само Персонална информация; Разпределение по зали ,докато с екплорера се вижда освен тези 2 неща има и Идентифициране; Статистикa
F-o-U-N-D-e-R написа:интересно ми е ,че като вляза с мозилата на Кандидатстудентска кампания виждам само Персонална информация; Разпределение по зали ,докато с екплорера се вижда освен тези 2 неща има и Идентифициране; Статистикa
На мен и с Мозила ми ги показва.
може..нищо не съм казал.. проблема идва от brouser-a ,а не от самата страница
Проблемът е от това, че от вчера има нова версия на мозила 2.0.0.4. Хората, които са разработвали сайта не са виновни за промяната в енкодинга на програмата. Оттам идва проблема, тези със старата версия нямат проблем, а хората с новата имат.
Ако сте си я ъпдейтнали ... Internet explorer...
Вижте какво намерих: "Резултатите от предварителния кандидатстудентски изпит ще бъдат изнесени на стената на Химическия факултет след 31 май. Резултати и допълнителна информация онлайн можете да намерите тук"
Айде някой дето е от сф да каже дали са изнесени няк'ви резултати
Jody написа:Вижте какво намерих: "Резултатите от предварителния кандидатстудентски изпит ще бъдат изнесени на стената на Химическия факултет след 31 май. Резултати и допълнителна информация онлайн можете да намерите тук"