Прехвърляне на оценка

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
iliabelichev
В началото бе словото
Обратна връзка:

Прехвърляне на оценка

Мнение от iliabelichev »

Здр, имам едно въпросче, което звучи горе долу така ... "Мога ли да прехвърля оценката си от предварителния изпит по история в пловдивския или великотърновския да речем ? "
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от AzoN »

Мисля, че не... едва ли
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Re: Прехвърляне на оценка

Мнение от явор »

iliabelichev написа:Здр, имам едно въпросче, което звучи горе долу така ... "Мога ли да прехвърля оценката си от предварителния изпит по история в пловдивския или великотърновския да речем ? "
Ами провери специално, защото аз мойта си я прехвърлих, но в Свободния във Варна... и все пак би трябвало да може.
Въпроът е дали може да кандидатстваш на 1во класиране с оценката! Попринцип може на 2ро или 3то. В Свободния си прехвърлих оценката от предварителния по история, но понеже на литература се явих и там, ми позволиха да кандидатствам направо за 1во класиране с нея. Ако не бях държал литература при тях обаче щях да участвам на 2ро класиране...
Просто трябва да проучиш как е. Със сигурност обаче си има правила за това. А вземането на бележка от СУ не е проблем :wink:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

За ВСУ - нормално. Но не вярвам да става същото в Пловдивския и Търновския. Намери телефони на канцелариите им (от сайтовете им примерно) и ги питай, но съм почти убеден какво ще ти кажат.
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Калев написа:За ВСУ - нормално. Но не вярвам да става същото в Пловдивския и Търновския. Намери телефони на канцелариите им (от сайтовете им примерно) и ги питай, но съм почти убеден какво ще ти кажат.
E в СУ става с оценки от Търново и Пловдив, но на трето класиране! Нормално е да има и обратното, ако не и повече, защото все пак е СУ!
Не разбивай надеждите на момичето, ей :twisted:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”