Оценките от предварителния изпит по История - коментари
Модератор: Boromir
- yana_kaneva
- В началото бе словото
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
1. Иди да ми видиш работата, ако искаш ще те придружаmakeeverything написа:Много ми е интересно как човек може да напише за толкова време 60 страници, дори и без никакво прекъсване, щото все пак трябва малко време да го осмислиш и да напишеш подходящите според теб изречения. Това е несериозно изказване.
2. Казах, че съм писал едро...някъде по 15-16 реда на страница
3. Всичките, които се готвихме при тази учителка, сме написали над 40стр
4. Никога не говоря, за да си правя гаргара на устата
5. Всеки, който пише едро и знае перфектно темата(не искам да се хваля по този начин, но е така) може да напише толкова страници.
П.С- От гореспоментите изказвания...просто нямам думи!Вие, СУ го изкарахте бахти ужаса...Ще напишеш 20 стр или колкото каза някой и ще имаш 2.00- ДАААААААААААА!Определено...Ако темата ти пълна с грешки, не можеш да се изказвaш, правиш правописни грешки...Абе, я стига!Една позната написа Каравелов само, защото другата част от темата не я знаеше, и има 3.00..така че никой не може да ме убеди, че ще напишеш 20стр с вярна информация и ще имаш 2.00!
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Брат ми е писал 5-6 листа и има 3.25. Съдейки по това колко огрооооооомни тема са писали всички тук, той трябва да е гений, за да му пишат толкова прилична оценка на толкова малко.
Не е в 50те % двойки, значи обемът не е чак такъв критерий. 
Последно промяна от Catherine на 31 Май 2007, 22:32, променено общо 1 път.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Да, с дребен почерк и 15 реда на страница, не можеш да напишеш 60стр...Много мразя хора като теб, това, че ти не можеш, не означава, че другите не могат..не изтъквам себе си, тъй като аз пиша например "националноосвободително движение" на един ред...Но просто е глупаво да правиш някви констатации от рода, че за 5 часа повече от 30стр не можеш да напишеш...Абе, и аз кво ти се обяснявам...аз съм си постигнал целта и оценката ми е факт 
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Аз съм доказателство в подкрепа на тезата ти - 22 стр. и оценка над 5,50.fly4o написа:така че никой не може да ме убеди, че ще напишеш 20стр с вярна информация и ще имаш 2.00!
А иначе една приятелка е писала 23 стр.,едно друго момиче,дето ходи при нашта учителка е написала 35 стр. ,а имат еднакви оценки.(5.75)
Иначе щом си писал по 15-16 реда на страница ,значи си е напълно нормално да напишеш толкова страници.
Реално си писал към 30 страници(ако се смятат по 30-32 реда на страница),така че е напълно нормално.Няма нищо учудващо
1. Иди да ми видиш работата, ако искаш ще те придружаfly4o написа:makeeverything написа:Много ми е интересно как човек може да напише за толкова време 60 страници, дори и без никакво прекъсване, щото все пак трябва малко време да го осмислиш и да напишеш подходящите според теб изречения. Това е несериозно изказване.
5. Всеки, който пише едро и знае перфектно темата(не искам да се хваля по този начин, но е така) може да напише толкова страници.
Та, аз съм с 9 стр. почти и оценка 4:75 като още след изпита си намерих фактологическите грешки, т.е. ако ги нямах щях да съм с над 4:75... Наистина и аз съм на мнение, че няма смисъл темата да ти надхвърля 20 стр. ( специално за тази тема). Мойта, от курса по история, ми беше точно 12 стр. и оценена на 6:00, така че ... Изводът е, че преподавателите/проверяващите си имат критерии, по които оценяват, и по-точно имат факти и събития, за които да се ловят, така че споменеш ли ги си готов... Не ти трябват 60стр. АБСУРД !!! т.е. пишете и 100 ако можете, тук става въпрос за това дали можеш да се покажеш по-хитър/умен , т.е. да извадиш най-важното от темата... и по-точно излиза , че по-умният е този, който е написал 8 стр. и има 5:50 а не онзи, който е написал 50стр. и има 5:50 , нали ?!
Успех на всички , желаещи да учат в нашия университет
veiskela написа:fly4o написа:1. Иди да ми видиш работата, ако искаш ще те придружаmakeeverything написа:Много ми е интересно как човек може да напише за толкова време 60 страници, дори и без никакво прекъсване, щото все пак трябва малко време да го осмислиш и да напишеш подходящите според теб изречения. Това е несериозно изказване.
Та, аз съм с 9 стр. почти и оценка 4:75 като още след изпита си намерих фактологическите грешки, т.е. ако ги нямах щях да съм с над 4:75... Наистина и аз съм на мнение, че няма смисъл темата да ти надхвърля 20 стр. ( специално за тази тема). Мойта, от курса по история, ми беше точно 12 стр. и оценена на 6:00, така че ... Изводът е, че преподавателите/проверяващите си имат критерии, по които оценяват, и по-точно имат факти и събития, за които да се ловят, така че споменеш ли ги си готов... Не ти трябват 60стр. АБСУРД !!! т.е. пишете и 100 ако можете, тук става въпрос за това дали можеш да се покажеш по-хитър/умен , т.е. да извадиш най-важното от темата... и по-точно излиза , че по-умният е този, който е написал 8 стр. и има 5:50 а не онзи, който е написал 50стр. и има 5:50 , нали ?!
Успех на всички , желаещи да учат в нашия университет
и аз съм на това мнение