Бездомните котки

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Бездомните котки

Да бъдат галени, гушкани, мачкани... :))
30
35%
Да бъдат дърпани за опашките
5
6%
Да бъдат кастрирани
9
10%
Да бъдат обрязани
8
9%
Да бъдат!
34
40%

Общо гласове: 86

Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

неска галих коткааааааааа :love7: :love4: :love10: и тя сама дойде при мене /еее след доста молби де ,но поне дойде за разлика от друг път-все ми бягат;(((( /
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Сладки котчиции... :love10: :love7: :angel13: Много ги обичам...
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

visez написа:неска галих коткааааааааа :love7: :love4: :love10: и тя сама дойде при мене /еее след доста молби де ,но поне дойде за разлика от друг път-все ми бягат;(((( /

да ама като дойдат после те познават аз така познавам една котка която живее на неофит рилски, ангел кънчев, там в тоя район; веднъж валеше дъжд и аз чаках до вратата на един вход да премине и в двора беше тази котка. беше плаха но постепенно дойде и почна да мяука и да се гали. оттогава /понеже често минавам от там/ я познавам тази котка и като ме срещне никога не бяга а идва при мен а иначе от други хора бяга:)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
sapiente
От дъжд на вятър

Мнение от sapiente »

На всички любители на котки, препоръчвам "Автентичната котка" на Тери Пратчет :) Аз много се забавлявах докато я четох :lol:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

begemot_ написа:
visez написа:неска галих коткааааааааа :love7: :love4: :love10: и тя сама дойде при мене /еее след доста молби де ,но поне дойде за разлика от друг път-все ми бягат;(((( /

да ама като дойдат после те познават аз така познавам една котка която живее на неофит рилски, ангел кънчев, там в тоя район; веднъж валеше дъжд и аз чаках до вратата на един вход да премине и в двора беше тази котка. беше плаха но постепенно дойде и почна да мяука и да се гали. оттогава /понеже често минавам от там/ я познавам тази котка и като ме срещне никога не бяга а идва при мен а иначе от други хора бяга:)
опитомила си една котка;))))) не се дават хич лесно:)))
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

разбирам се с тях не е толкова трудно, но наистина има твърде диви които не се поддават. иначе котката за града е полезно животно защото поне отчасти унищожава мишките, малките плъхове; не застрашават хората/за разлика от глутниците бездомни кучета/ и общо взето не съм чувала за проблеми освен че някъде се оплакваха май по animal planet имаше предаване че нарушават популацията на някакви птички в централ парк което е лошо нали за птичките ама какво да се прави, даваха че в щатите има около 60 милиона домашни котки и по груби изчисления още толкова бездомни. единствено в света не бива да се допуска интродукцията на видове нетипични за местноста, например в австралия, защото част от тях подивяват и нарушават екоравновесието.

Изображение
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

НЕКА СИ БЪДАТ, животинките! :cat:
В Бургас има повече бездомни котки, от който и да е друг град в България. Там е царството им. Те там така или иначе са си. :)
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Абсолютно ! Радвам се че сте се върнали колега, че се бяхте изгубили нещо :roll:
Като птичка в небесата :)
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Ахахах, върнах се и се надявам да не се губя така повече. :)
По-добре бездомни котки, отколкото бездомни кучета!
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Котките са зли. :( Кучетата да пребъдат! И все пак - май първите по- не пречат... :roll:
Доколкото знам в Турция е бъкано с котки, а в Румъния хем нямат бездомни кучета, хем нямат гладни хищници в зоопарка... :cry: Зли хора...
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

не са зли. аз не съм чувала за хора жестоко издрани и изпохапани от глутница котки (за разлика от кучета).

Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Котките членуват в ордите на сатаната, така че не се обяснявай :P
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

хаха това е единичен случай. накрая след всички безобразия разни граждани завели нищо неподозиращи бездомни черни котета в милицията :lol:

Изображение
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Бездомните котки не пречат на никого. Даже са нещо като украса за града, като гълъбите на площада Сан Марко (или който беше) (само че гълъбите много цапат).
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Нека бъдат! И пребъдат. Не забравяйте никога, че нещата са навързани и нищо не съществува само за себе си. Ако изчезнат бездомните кучета, пространството, освободено от тях, ще се запълни с повече котки. Ако пък изчезнат котките, ще се увеличи броят на плъховете. Не искате в мазето да не се стъпва от плъхове или да изскачат от някоя шахта на тротоара и да преминат пред краката ви (случвало ми се е, бях много изненадан :shock: ). Нали? :wink: Пък и както се е казало вече 100 пъти - не съм виждал някой отчаяно да бяга от гонеща го котка :?
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”