Оценките от предварителния изпит по Математика - Коментари

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено

каква оценка имате на предварителния изпит по математика в СУ

2.00
8
11%
3.00-3.50
3
4%
3.50-4.00
9
13%
4.00-4.50
6
8%
4.50-5.00
15
21%
5.00-5.50
13
18%
5.50-5.99
6
8%
6.00
11
15%

Общо гласове: 71

Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

gravity_zero написа:Добре, а не смятат ли да публикуват поне по колко точки на задача имаме, азащото на мен не ми трябва да си гледам работата и да изразявам недоволство, но просто искам да знам откъде колко са ми резнали :(
Какво недоволство бе човек ? Отиваш да си я видиш просто - информативно... То да не мислиш. че ако неодволстваш ще постигнеш нещо ...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

gravity_zero написа:Добре, а не смятат ли да публикуват поне по колко точки на задача имаме, азащото на мен не ми трябва да си гледам работата и да изразявам недоволство, но просто искам да знам откъде колко са ми резнали :(
Аре пак резнали. Никой нищо не е резнал :!: :!:

Объркал си институцията, човече. Отивай в синьото БФС и там говори за резитби.
Изображение
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

Бeтон написа:
Аре пак резнали. Никой нищо не е резнал :!: :!:

Страстите са малко бурни ,но Виж ... човека искаше да каже За себе си .... да разбере как се оценява .. и за какво не са му дали точки и къде е объркал ... не се нахвърляй срещу него ... много е важно да разбереш как действат на изпит и как проверяват ... до мен имаше момче което изписа все едно пише учебник по математика ... а аз за същата задача никакви обеснения .. кратко ясно и точно ... И аз се стреснах ... викам край ,трябваше да съм изписала колкото него ... сега за обеснения ще ми смалят оценката нищо такова ...
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

хххх а така К*ур за леци да се чува 8)
на 24ти започва ебанта 8)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Ако щете вервайте, но е имало разправии по време на гледане на работите.

А колкото до горния пич. Ами ако си спомни, какво е направил, може да възстанови къде са му пропуските. Доста хора успяват да направят така :wink:

Вие да не си мислите, че работите са ошарени с поправки? :shock: :shock: :shock: Нищо подобно. Само където е вярно, там е отбелязано и са дадени точките.
Изображение
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

Бeтон написа:Ако щете вервайте, но е имало разправии по време на гледане на работите.

А колкото до горния пич. Ами ако си спомни, какво е направил, може да възстанови къде са му пропуските. Доста хора успяват да направят така :wink:

Вие да не си мислите, че работите са ошарени с поправки? :shock: :shock: :shock: Нищо подобно. Само където е вярно, там е отбелязано и са дадени точките.
Не знам дали можеш да ми отговориш ,но ... искам някой да ми даде компетентно мнение ... Ако пишеш обеснения и едва ли не развиваш литературни анализи на изпит по математика (обесняваш подробно задачата ) до толкова че за едно уравние като 1 задача да си изписал 1 страница ... дават ли се точки ? И този който просто си е решил задачата и е получил верен отговор ... едни и същи точки ли ще получат двамата ?
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

хах и цял роман да напишеш пак ще получиш 4точки :wink: не виждам какво се чудиш въобще :roll:
на 24ти започва ебанта 8)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Остави отговора. Пета всеки е изкарал отговара, ама не всеки я решил.

Ако трябва да отговарям на въпроса ти директно. Ако сред анализите ти има нещата, които се искат. Т.е. всичко следва логиката, вярно е(а не да кажеш, че лицето като расте, периметъра също расте) ще са пълните точки. Ако си изкарал отговора по начин, който ти е угоден и ти се иска да стане... оценява се докъдето е вярно.

Други въпроси?

Ако ме питаш дали между локуми и точни логически изводи има разлика. Ами съветвам те по краткия начин. Хора проверяват и се нервят, па може сред тая купчина да не открият съществото.
Изображение
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

Бeтон написа:Остави отговора. Пета всеки е изкарал отговара, ама не всеки я решил.

Ако трябва да отговарям на въпроса ти директно. Ако сред анализите ти има нещата, които се искат. Т.е. всичко следва логиката, вярно е(а не да кажеш, че лицето като расте, периметъра също расте) ще са пълните точки. Ако си изкарал отговора по начин, който ти е угоден и ти се иска да стане... оценява се докъдето е вярно.

Други въпроси?

Ако ме питаш дали между локуми и точни логически изводи има разлика. Ами съветвам те по краткия начин. Хора проверяват и се нервят, па може сред тая купчина да не открият съществото.
И аз та това си мислех , тези дето проверяват ... като видят предполагам едни локуми няма да им хареса особено много .Аз съм личност която обича точните неща (сигурно за това съм скарана с литературата) . Казваш нещо с една дума , не да се обесняваш че на 34 стр от Таблиците фиг.10 ... бля бля бля бля
borischo
В началото бе словото

Мнение от borischo »

и аз да се регна най-после.. искам да кажа първо, че съм разочарован, защото не мога да си напиша цифрички в ника :P След това да кажа, че имам 4.80... разочарован съм, но като гледам има 253 души преди мен което ми се струва много малко :shock: все пак една не малка част като не искат във ФМИ миналогодищния бал ми се струва високичак.. всъщност то зависи и от другия изпит де.. ;)
altair
В началото бе словото

Мнение от altair »

5.2 а ми трябваше 3.00 за подновяване на правата.. честито на печелившите, бройте 1 човек по-малко
nastyFreak
В началото бе словото

Мнение от nastyFreak »

Ами ако съм решил 2 задачи примерно , без грешка , пак ли 2-ка си ми пишат ???
И ако е анулирана работата по време на проверката , след това пише ли ти че е анулирана или си пише 2.00???
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

nastyFreak написа:Ами ако съм решил 2 задачи примерно , без грешка , пак ли 2-ка си ми пишат ???
И ако е анулирана работата по време на проверката , след това пише ли ти че е анулирана или си пише 2.00???
За анулирането мисля, че би трябвало да пише. А за две решени задачи оценката е 2,80, което си е пак 2,00. :(
Аватар
Wowchi
В началото бе словото

Мнение от Wowchi »

5.00 според вас достаъчно ли е за икономическите специалности(за момче)? Зависи и от изпита по Анлийски де, и там трябва около 5 някъде. Поне така си мисля. :)
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

Wowchi написа:5.00 според вас достаъчно ли е за икономическите специалности(за момче)? Зависи и от изпита по Анлийски де, и там трябва около 5 някъде. Поне така си мисля. :)
минималният бал за момчета за икономика с англ ез за миналата година е 28,15, а стоп. управление с англ ез е 30,42. балообразуването става така:
матем*2+англ ез*2+2 оценки от дипломата(матем и чужд език)
приятно изчисляване :рр
la consolation des arts...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”