Оценките от предварителния изпит по История - коментари

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

:!: :!: :!: Днес ходих до С.У. и разбрах,че не днес и утре,а на 5-ти и 6-ти юни можем да си разгледаме работите.
За да не се лутате като мен,ще ви кажа и къде точно:северно крило(входа към библиотеката),2-ри етаж,зала 242.
Чакам с нетърпение да видя за кои грешки или пропуски по колко намаляват от оценката,а иначе сигурно на всички е ясно,че оценката е окончателна и не подлежи на оспорване!
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

ninka написа::!: :!: :!: Днес ходих до С.У. и разбрах,че не днес и утре,а на 5-ти и 6-ти юни можем да си разгледаме работите.
За да не се лутате като мен,ще ви кажа и къде точно:северно крило(входа към библиотеката),2-ри етаж,зала 242.
Чакам с нетърпение да видя за кои грешки или пропуски по колко намаляват от оценката,а иначе сигурно на всички е ясно,че оценката е окончателна и не подлежи на оспорване!
Мерси мн за информацията, аз бях в зала 243 на изпита :) Знам къде е вече 8)
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Дени написа:Мерси мн за информацията, аз бях в зала 243 на изпита :) Знам къде е вече 8)
И аз бях в 243 :).
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

Аз бях в 225 и имам и аз не знам колко!Сутринта гледах в нета и имах 4, а после следобяда като си гледах оценката по математика имах 3 по история и не знам и аз какво да мисля?!
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Аватар
kauuuuuu
В началото бе словото

Мнение от kauuuuuu »

абе незнам за вас ама нас леко са ни прецакали....от цяла зала всички имат двойки. аз също имам двойка въпреки че съм писала 16 страници,може да не е за 6 ама за 3 поне има. някой друг с такъв проблем има ли?
Незнам другите от залата колко имат, обаче след казването на темата на хората им трябваше около 30 мин. за да преполовят стаята. Аз писах към 8 страници и според мен заслужавах някаде към 3.50 - 4 (МАХ) ама уви имам 2 ... нз какво да кжа ... но мисля да седна да чета че работата е дебела :roll:
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

Радвам се,чеуспях да помогна,за да не се разкарвате и вие напразно!
И да ви кажа една добра новина-според мойте наблюдения тази година с толкова много двойки и по малко кандидатстващи,балът би трябвало да е по нисък,следователно по голям шанс!
Дано и на редовния изпит да са пак толкова кандидатите!Чувам,че доста са се насочили към УНСС,заради теста и поради масови добри оценки,май ще имаме повече икономисти!
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

ninka написа:Радвам се,чеуспях да помогна,за да не се разкарвате и вие напразно!
И да ви кажа една добра новина-според мойте наблюдения тази година с толкова много двойки и по малко кандидатстващи,балът би трябвало да е по нисък,следователно по голям шанс!
Дано и на редовния изпит да са пак толкова кандидатите!Чувам,че доста са се насочили към УНСС,заради теста и поради масови добри оценки,май ще имаме повече икономисти!
Ох, ох, ох, дано :))) Но ще видим, оценката ми от 5.13 за момиче е мн коварна - не знаеш стига ли ти или не. Ще се явявам на следващия, то е ясно и ме е яд, малко или много ... :?

heygod, ти къде седеше в стаята, може да сме се видели :) ?
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

Дени,според минималните класирали се балове от миналата година,след като си изчислиш своя,ще разбереш за коя спецялност ще се класираш.
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

ninka написа:Дени,според минималните класирали се балове от миналата година,след като си изчислиш своя,ще разбереш за коя спецялност ще се класираш.
Дам, знам, ама аз искам само право :) И ще мъчим сега много хубава оценка по литература :)

Пък разчитаме и на промените от тази година в броя на новите студенти. Аз не съм се отчаяла, оценката си ми е мн хубава, просто ... :) Бе, доволна съм, сега остава да чакаме :lol:
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

Кофтито е, че това са минималните балове на 3-то класиране от миналата година, а не всеки има смелост да чака до 3-то особено ако имаш 5.13. Пък и н се знае аз лично очаквам тази година баловете да са доста по различни от миналата. Са ще се счупим месец и половина , та и повече да изчисляваме балове и оценки голем зор е ама няма как - традиции :lol:
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

Тази година наистина балът ще е по нисък.Преди малко чух по новините,че ще има още места-вече 6762 общо за С.У. :D
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

ninka написа:Тази година наистина балът ще е по нисък.Преди малко чух по новините,че ще има още места-вече 6762 общо за С.У. :D

М дам и аз глеам новини! Общо взето новините звучат доста добре , но ще видим!!! :roll:
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

Много ми е интересно как човек може да напише за толкова време 60 страници, дори и без никакво прекъсване, щото все пак трябва малко време да го осмислиш и да напишеш подходящите според теб изречения. Това е несериозно изказване.
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

аз бях свидетел как пред СУ в 8.30 едно добре сложено момче с телефонче го вдигна звънна и каза "ЕЙ, БРАТО ТЕМАТА ЩЕ Е БРЦК"
нали се сещаш, че така казано това нищо не означава, и дори да е вярно е "глас в пустиня"...същото се отнася за 4-те страници с максимум 120 реда, оценени на 4,50 :?
Аватар
yana_kaneva
В началото бе словото

Мнение от yana_kaneva »

и на мен са ми 4удни оценките,но кво да це прави не ние проверяваме работите,но и аз си мисля че няма да си запълнят местата,ако и на редовния има такива оценки...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”