п.с не че са излязли резултатите в интернет но предполагам съвсем скоро и това ще стане
Оценките от предварителния изпит по Математика - Коментари
Модератор: Boromir
- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Оценките от предварителния изпит по Математика - Коментари
я да видим кой колко е изкарал
п.с не че са излязли резултатите в интернет но предполагам съвсем скоро и това ще стане
айде късмет на всички 
на 24ти започва ебанта 
-
StrongDevil
- В началото бе словото
- LFirestorm
- В началото бе словото
- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
от тук
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... us+bg.html
поне да се надяваме че ще успеят да ги качат в интернет до края на деня ако НЕ значи утре
П.С ам то си пишело ама кой да прочете
на 04 и 05.06.2007 г. значи да ги чакаме в понеделник 
поне да се надяваме че ще успеят да ги качат в интернет до края на деня ако НЕ значи утре
П.С ам то си пишело ама кой да прочете
на 24ти започва ебанта 
- Abele*
- Постоянно присъствие
това не са дати за обявяване на оценките. по тази логика оценките по история щяха да ги изнесът на 05.06.07red&white написа:от тукhttp://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... us+bg.html
П.С ам то си пишело ама кой да прочетена 04 и 05.06.2007 г. значи да ги чакаме в понеделник
Последно промяна от Abele* на 31 Май 2007, 16:12, променено общо 1 път.
- Abele*
- Постоянно присъствие
доколкото разбирам това са датите, на които можем да погледнем писмените си работи, но и да възразяваме, ще си останем само с възраженията
Последно промяна от Abele* на 31 Май 2007, 16:13, променено общо 1 път.
Мда и аз така мисляAndersenGGZ написа:доколкото разбирам това са датите, на които можем да погледнем писмените си работи, но и да възразяваме, ще си останем само с възраженията
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Да, но нали за да имаш възражения относно оценката си, първо трябва да си я видялQNa написа:това не са ли датите, в които, ако имаме възражения относно оценките си, да отидем и да възразяваме?!
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Което ме навежда на мисълта че до утре(включително) трябва да са излезли резултатитеCooL^GirL^^^ написа:Да, но нали за да имаш възражения относно оценката си, първо трябва да си я видялQNa написа:това не са ли датите, в които, ако имаме възражения относно оценките си, да отидем и да възразяваме?!![]()
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !