Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

smeshko написа:ааа :) ми когато кажете ... мене както сигурно се досещате ме е нямало като сте се разбирали.. но иначе тия наще винаги са с претенции.... мене лично ми е абсолютно все тая :) те мойте доколкото се досещам говореха нещо за 18 ....
да ама нашата група има на 18 изпит по етнология :P плюс това ние говорехме за християнство, не за ислям :wink:
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

е пък де да знам... личи колко съм ориентиран нали .. :) е ще се разберем ;)
In vino verittas
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

е дано :wink: иначе нз как ще ходя на два изпита в един ден :lol:
But I'll be moving on...
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

Ислямът ще бъде на 29 юни,остава християнството-то сигурно ще бъде някъде около 12 или 13 юни :wink:
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

:shock: 5та група как така са се съгласили с тази дата :?: мен ме удовлетворява сравнително :D оф, да уговаряме и християнството и да се мятаме, че вече ми писна с тея дати :evil:
But I'll be moving on...
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

не знам как са се съгласили,защото не съм присъствала 8) и на мен вече ми писна да се занимавам с тези дати
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

ахахаха ясно :twisted: оф, айде да почва мъката вече и да свършва, че нямам търпение да си се прибера във Варна за по-дълго време и да се отдам на почивка :twisted: :P :wink:
But I'll be moving on...
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

айде и Християнството оправихме - 12 юни :?
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

айде ново 20 :evil: датите за изпита па етнология пак са променени!!!заради археолозите нашата и 4та група са сред най-прецаканите на 19 юни :evil: :roll: което означава ДВА дена за тракология :? честито!!!вече се замислям дали да ходя или да не я оставя за септември,за да си оставя повече време за археологията...нз какво да правя :roll:

пп:и все пак да кажа и за другите групи, История-5та група на 16 юни, на 18 юни- 1ва и 2ра и на 19- 3та и 4та!!!
Последно промяна от Ton4eto на 01 Юни 2007, 20:17, променено общо 1 път.
But I'll be moving on...
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

Я някой да систематизира инфото около изпитите, че да ни стане ясно на всички за кво става дума.
Аз разполагам с това за 5-та група:
Юни:
12-Християнство
16-Етнология (както каза Тончето)
23-Тракология
27-Археология
29-Ислям
Юли:
5-Стара история (междудругото трябваше Старата история да ни е първа, защото помага и за Тракологията и за Археологията)
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

напълно съм съгласна с теб за старата история и това го казах няколко пъти на тези, които се занимаваха с уреждането на датите, но уви си остана глас в пустиня... :roll: и ще помоля следващият път(ако има такъв :roll: ),когато уреждаме дати за изпити, хората, които се занимаваха с това сега( не че някой ги е уведомил да го правят) следващия път да се консултират и с другите групи !!!защото е малко(с извинение) тъпо трима човека да решават датите на 100 :evil: никой от нашата група например не знаеше, че дати за изпити въобще се уговарят :roll: можеха първо да се обсъдят, а не направо да се предлагат :evil: сесията ни е мн тежка,а някои хора я направиха още по...но както ида е вс е минало :roll: просто това нещо няма да се повтори!!!
But I'll be moving on...
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

В крайна сметка имаше предложения написани на дъската на 23 аудитория.Който имаше някакви претенции за датите и съответно предложения е казвал, но не всички искаха Старата история да е преди Тракологията.А датата по Тракология беше определена от Ботева.Датите по Ентология от Маджаров.Датата по християнство от Бакалов.Интересно къде щеше да се помести изпитът по Стара история?Датите не са съобразявани с групите,а с преподавателите.Ако не се лъжа и датата по Археология е определена от Ралица.Общо взето решение за дата сме давали май само по Ислям.Старата история - за нея остана само последната седмица....Дано догодина всичко бъде малко по-организирано. 8)
Аватар
marishka
В началото бе словото

Мнение от marishka »

И как точно археолозите ви объркаха сметките :?
Не разказвайте никому нищо.Разкажете ли ,ще ви стане мъчно за всички.
("Спасителят в ръжта", Селинджър)
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

вече май няма никакво значение :roll: просто първоначално си мислех, че ще сме разпределени първо по специалности и си мислех, че ние ще сме първи :shock: просто всяка една дата преди 19 ни устройваше, защото на 22 имаме тракология :? но виж, че ние по между си ни можем да се разберем, камо ли по специалности...има и нещо хубаво, поне не сме на 21 :lol:
But I'll be moving on...
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

ние имаме изпит на 21 по тркология,а по етнология на 18.Разполагаме също с два дена...най-добре са 5-та група от историците-те ще имат седмица :roll:
Заключено

Обратно към “ИФ”