Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
meel
От дъжд на вятър

Мнение от meel »

Наистина ли учите наизуст? :shock:
егати паметта :shock: :shock: :shock:
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Не ми е ясно как може всичките теми да се научат на изуст.
Аз примерно незнам дали ще мога да се сетя за някой неща от темата и да навляза в големи подробности.
Надявам се тази година темите да бъдат благоприятни :wink:
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Искам 5.50 :lol: Само толкова да си реша проблема :lol:
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

И аз толкова :D
kacana
В началото бе словото

Мнение от kacana »

66 теми е трудно да се научат наизуст.
Hallowed are the ori.
The power and the greatness of the Ori cannot be denied.
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Аз искам 4.50-5.00. Толкова ми стига.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

kacana написа:66 теми е трудно да се научат наизуст.
трудно наистина ама не невъзможно сестра ми минлата година изкара в 5-те медицински унита 6.00
без пловдив де те там са на други учебници
нямаше абзац който да не знае дословно
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

е 66 колко му е; а ако имате конспект с 66 въпроса който трябва да минете за 6-7 дни какво ще правите
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

begemot_ написа:е 66 колко му е; а ако имате конспект с 66 въпроса който трябва да минете за 6-7 дни какво ще правите
хехе да ти ти кажа 66 теми са лесни но се учат на изуст като стихотворение ... учат се една цяла година така чене сравнявай двете неща щото няма място за сравнение ...
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Тая седмица имахме контролно на 50 страници :D по биология и ги знаех на изуст 90% от нещата/ДНК,РНК,еукариотна и прокариотна клетка и много други/,но вече ги забравих повечето.Научих ги за два дена като преди това съм ги чел по един два пъти.Та не е невъзможно да се научат нещата.
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Аз вече почвам да изперквам :lol: Някой да ми прави компания?
kacana
В началото бе словото

Мнение от kacana »

aleksander написа:Аз искам 4.50-5.00. Толкова ми стига.
И аз така.
Hallowed are the ori.
The power and the greatness of the Ori cannot be denied.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Traqn`` написа:
begemot_ написа:е 66 колко му е; а ако имате конспект с 66 въпроса който трябва да минете за 6-7 дни какво ще правите
хехе да ти ти кажа 66 теми са лесни но се учат на изуст като стихотворение ... учат се една цяла година така чене сравнявай двете неща щото няма място за сравнение ...
кой те кара да учиш наизуст като стихотворение? не ми разправяй че няма място за стравнение, има специално в биологията това не са ви литературните или исторически теми от по 30 страници. и някой може да учи цяла година друг по-малко. според мен да научиш перфектно една тема един ден е предостатъчен.
нито една тема не съм знаела наизуст на изпита написах 8 страници/с картинките/ и както виждате ме приеха. важното е съдържанието и структурата да е сходна, никой не те кара да е 1:1. даже като учиш наизуст може да допуснеш фрапантни грешки; после викате ама аз всичко знаех що имам такава оценка... мисля дори че някои преподаватели се дразнят на наизустяването

Изображение
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

begemot_ написа:
Traqn`` написа:
кой те кара да учиш наизуст като стихотворение? не ми разправяй че няма място за стравнение, има специално в биологията това не са ви литературните или исторически теми от по 30 страници. и някой може да учи цяла година друг по-малко. според мен да научиш перфектно една тема един ден е предостатъчен.
нито една тема не съм знаела наизуст на изпита написах 8 страници/с картинките/ и както виждате ме приеха. важното е съдържанието и структурата да е сходна, никой не те кара да е 1:1. даже като учиш наизуст може да допуснеш фрапантни грешки; после викате ама аз всичко знаех що имам такава оценка... мисля дори че някои преподаватели се дразнят на наизустяването
тебе какво са те приели ... преди колко години и каква оценка изкара ?
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

2004та година първото ми желание - молекулярна биология; момиче съм бала ми беше май 29.25 или нещо подобно

Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”