Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Не ми е ясно как може всичките теми да се научат на изуст.
Аз примерно незнам дали ще мога да се сетя за някой неща от темата и да навляза в големи подробности.
Надявам се тази година темите да бъдат благоприятни
kacana написа:66 теми е трудно да се научат наизуст.
трудно наистина ама не невъзможно сестра ми минлата година изкара в 5-те медицински унита 6.00
без пловдив де те там са на други учебници
нямаше абзац който да не знае дословно
begemot_ написа:е 66 колко му е; а ако имате конспект с 66 въпроса който трябва да минете за 6-7 дни какво ще правите
хехе да ти ти кажа 66 теми са лесни но се учат на изуст като стихотворение ... учат се една цяла година така чене сравнявай двете неща щото няма място за сравнение ...
Тая седмица имахме контролно на 50 страници по биология и ги знаех на изуст 90% от нещата/ДНК,РНК,еукариотна и прокариотна клетка и много други/,но вече ги забравих повечето.Научих ги за два дена като преди това съм ги чел по един два пъти.Та не е невъзможно да се научат нещата.
begemot_ написа:е 66 колко му е; а ако имате конспект с 66 въпроса който трябва да минете за 6-7 дни какво ще правите
хехе да ти ти кажа 66 теми са лесни но се учат на изуст като стихотворение ... учат се една цяла година така чене сравнявай двете неща щото няма място за сравнение ...
кой те кара да учиш наизуст като стихотворение? не ми разправяй че няма място за стравнение, има специално в биологията това не са ви литературните или исторически теми от по 30 страници. и някой може да учи цяла година друг по-малко. според мен да научиш перфектно една тема един ден е предостатъчен.
нито една тема не съм знаела наизуст на изпита написах 8 страници/с картинките/ и както виждате ме приеха. важното е съдържанието и структурата да е сходна, никой не те кара да е 1:1. даже като учиш наизуст може да допуснеш фрапантни грешки; после викате ама аз всичко знаех що имам такава оценка... мисля дори че някои преподаватели се дразнят на наизустяването
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
кой те кара да учиш наизуст като стихотворение? не ми разправяй че няма място за стравнение, има специално в биологията това не са ви литературните или исторически теми от по 30 страници. и някой може да учи цяла година друг по-малко. според мен да научиш перфектно една тема един ден е предостатъчен.
нито една тема не съм знаела наизуст на изпита написах 8 страници/с картинките/ и както виждате ме приеха. важното е съдържанието и структурата да е сходна, никой не те кара да е 1:1. даже като учиш наизуст може да допуснеш фрапантни грешки; после викате ама аз всичко знаех що имам такава оценка... мисля дори че някои преподаватели се дразнят на наизустяването
тебе какво са те приели ... преди колко години и каква оценка изкара ?