Какво става ако не получа заверка за спорт?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

Зависи от факултета и специалността! На мен не ми е задължителен, но ми го сметнаха за стипендията и това е. В същото време един колега не беше ходил да му нанасят оценката по спорт и не му го сметнаха.......Не може всички да си пеете това, което важи само за вашата специалност. Питайте си администрацията...не са много учтиви понякога, но пък поне информацията си е сигурна
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Ако ти е факултатив и са го сметнали, е грешка на инспекторката. Не би трябвало да го смята. Но има и инспекторки, които броят 5.50 за 5.50 вместо 6.00, което противоречи на правилника... Това, че конкретната инспекторка не е осведомена, не означава, че по принцип е така, ако, както в случая е във ваш плюс, ок, но ако по някакъв такъв начин ви ощетят, търсете си правата.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”