Какво ви подразни / натъжи днес?
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
мне, пускаха го едно време, сега пускат някакви дядки с бради да размахват разни кандилници, кръстове с гимнастици по тях и 'секви подобни глупости и да ми опяват многая лета, хубаво, ама да го рпавят на някой християнски празник, аз си искам химна!!!
пак заповядай, само друг път не ми кради колата, докато ме няма:П
пак заповядай, само друг път не ми кради колата, докато ме няма:П
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
- fire
- Живее, за да пише
Натъжи ме това, че... Ами току що се прибирам от Созопол, преди няколко часа за последно се натопих в морето и сега наистина ми е доста мъчно...

Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
Амииии... Хванах тен, почернях като циганче. Прекарах си чудесно, запознах се с нови хора, посетих всички нови и стари дискотеки, видях се с много мои приятели, които почти цялото лято работят в Созопол, направихме си мноооого снимки и едно страхтно видео и т.н. и т.п.. Въобще, какво да ти кажа, Himera?! Не ми се връщаше честно казано, но... Дойде ред на реалността!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Недей да тъжиш за приятеля, все пак не си го загубила за винаги. Ще си пращате имейли, ще си чатите... не всичко е загубено. А колкото до болестта, неприятно наистина, но от все сърце ти желая скорошно оздравяванеnefertari написа:натъжи ми, че един приятел замина да учи в чужбина и няма да го виждам и на всичко отгоре съм болна
Аз знам, че нищо не знам....
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти