География

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

да около мен на изпита всички така пишеха!Мене обаче ми е странно!
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
KokalBokal
В началото бе словото

Мнение от KokalBokal »

MissDi написа:да около мен на изпита всички така пишеха!Мене обаче ми е странно!
Все пак на фона на "обемните" многобройни празни работи, предполагам ще четат и по-малките и къси. Ще видите, че след 10тина дена като излезнат резултатите, ще се види, че са оценявали не само по-обем а и по съдържание.
Независимо от оценката, която имате е добре да отидете да си я видите, защото има много ценна рецензия в която ще си разберете грешките.
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

Аз се надявам на 3,50!
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

MissDi написа:Аз се надявам на 3,50!

Надеждата е хубаво нещо!Аз ще го сметна за голяма успех,ако имам толкова на тоя изпит! :wink: На другия обаче трябва да имам повече!
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

наистина на другия не трябва да има трудни а само научени теми :)
Аватар
KokalBokal
В началото бе словото

Мнение от KokalBokal »

Винаги ще си има очаквани и любими теми. Колкото и да го уча тоя Релеф нищо не му вдявам. Докато примерно темите като Транспорт и Туризъм ... са лесни на всички.
Имам предчуствие, че на редовният изпит ще се падне "географско положение и граници на БГ" ... тогава ще има супер голяма конкуренция.
Иначе ще се получи тази година, че в УНСС ще приемат само с отлични оценки /като даже само от предварителни 400 момичета с над 5.50 горят/, а пък СУ да приема с 4ки ?! Какво ще си каже един човек, който види статията във вестник, примерно ...
Аватар
marrylin
Да живей словото

Мнение от marrylin »

KokalBokal написа:Имам предчуствие, че на редовният изпит ще се падне "географско положение и граници на БГ" ... тогава ще има супер голяма конкуренция.
Иначе ще се получи тази година, че в УНСС ще приемат само с отлични оценки /като даже само от предварителни 400 момичета с над 5.50 горят/, а пък СУ да приема с 4ки ?! Какво ще си каже един човек, който види статията във вестник, примерно ...

Това че в УНСС има толкова шестици,не означава,че там ще влязат отличници,а че изпитите просто се взимат по-лесно.А ако в СУ паднат баловете,това няма да е знак,че нивото на университета пада.Така че хилядите шестици в УНСС не са показателни и това не е критерият,по който да сравняваме двата университета.Ако в СУ се влиза с по-ниски оценки,значи изискванията са по-високи,което е още едно доказателство,че СУ е най-добрият!
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

KokalBokal написа:Винаги ще си има очаквани и любими теми. Колкото и да го уча тоя Релеф нищо не му вдявам. Докато примерно темите като Транспорт и Туризъм ... са лесни на всички.
Имам предчуствие, че на редовният изпит ще се падне "географско положение и граници на БГ" ... тогава ще има супер голяма конкуренция.
според мен на редовния ще се падне регион :P
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

не му мислете кво ще се падне а си седнете на дупетата и си преговорете всички теми..всяка една тема от конспекта може да се падне !!!
people always leave
Аватар
marrylin
Да живей словото

Мнение от marrylin »

eleos написа:не му мислете кво ще се падне а си седнете на дупетата и си преговорете всички теми..всяка една тема от конспекта може да се падне !!!

Така си е!И аз за предварителния се бях настроила за регион,ама се падна това,което най-малко очаквах!
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

Много ми е притеснено и това чакане за резултатите още повече нажежява обстановката :(

п.п Колко беше минималния бал за мъже при специалност География за тази година ?
Последно промяна от CasuaL на 02 Юни 2007, 15:15, променено общо 1 път.
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

Мнение от F-o-U-N-D-e-R »

струва ми се ,че в понеделник ще излязат резултатите,въпреки че във вторник и сряда може да си идентифицирате темите ,а това ще е трудничко за тези,който не живеят в района на София:)
Аватар
Jody
Пишете, о, братя
Специалност: Туризъм
Курс: четвърти

Мнение от Jody »

като гледам кога излезнаха резултатите по история и математика (към 17:40 - 17:45) и днес има малък шанс да ги обявят
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

Мнение от F-o-U-N-D-e-R »

Jody написа:като гледам кога излезнаха резултатите по история и математика (към 17:40 - 17:45) и днес има малък шанс да ги обявят
ми дано :)
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

o аз вече се изнервих!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”