География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- KokalBokal
- В началото бе словото
Все пак на фона на "обемните" многобройни празни работи, предполагам ще четат и по-малките и къси. Ще видите, че след 10тина дена като излезнат резултатите, ще се види, че са оценявали не само по-обем а и по съдържание.MissDi написа:да около мен на изпита всички така пишеха!Мене обаче ми е странно!
Независимо от оценката, която имате е добре да отидете да си я видите, защото има много ценна рецензия в която ще си разберете грешките.
- KokalBokal
- В началото бе словото
Винаги ще си има очаквани и любими теми. Колкото и да го уча тоя Релеф нищо не му вдявам. Докато примерно темите като Транспорт и Туризъм ... са лесни на всички.
Имам предчуствие, че на редовният изпит ще се падне "географско положение и граници на БГ" ... тогава ще има супер голяма конкуренция.
Иначе ще се получи тази година, че в УНСС ще приемат само с отлични оценки /като даже само от предварителни 400 момичета с над 5.50 горят/, а пък СУ да приема с 4ки ?! Какво ще си каже един човек, който види статията във вестник, примерно ...
Имам предчуствие, че на редовният изпит ще се падне "географско положение и граници на БГ" ... тогава ще има супер голяма конкуренция.
Иначе ще се получи тази година, че в УНСС ще приемат само с отлични оценки /като даже само от предварителни 400 момичета с над 5.50 горят/, а пък СУ да приема с 4ки ?! Какво ще си каже един човек, който види статията във вестник, примерно ...
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
KokalBokal написа:Имам предчуствие, че на редовният изпит ще се падне "географско положение и граници на БГ" ... тогава ще има супер голяма конкуренция.
Това че в УНСС има толкова шестици,не означава,че там ще влязат отличници,а че изпитите просто се взимат по-лесно.А ако в СУ паднат баловете,това няма да е знак,че нивото на университета пада.Така че хилядите шестици в УНСС не са показателни и това не е критерият,по който да сравняваме двата университета.Ако в СУ се влиза с по-ниски оценки,значи изискванията са по-високи,което е още едно доказателство,че СУ е най-добрият!
според мен на редовния ще се падне регионKokalBokal написа:Винаги ще си има очаквани и любими теми. Колкото и да го уча тоя Релеф нищо не му вдявам. Докато примерно темите като Транспорт и Туризъм ... са лесни на всички.
Много ми е притеснено и това чакане за резултатите още повече нажежява обстановката 
п.п Колко беше минималния бал за мъже при специалност География за тази година ?
п.п Колко беше минималния бал за мъже при специалност География за тази година ?
Последно промяна от CasuaL на 02 Юни 2007, 15:15, променено общо 1 път.
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото