Оценките от предварителния изпит по История - коментари
Модератор: Boromir
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
xxx
Az imam 5,75 i sum mom4e.pisah 45 stranici
i mn me e qd,4e ima dvama deto sa s po-visoka ocenka!!!treti sum,a sum u4il seriozno poslednite dva meseca
i mn me e qd,4e ima dvama deto sa s po-visoka ocenka!!!treti sum,a sum u4il seriozno poslednite dva meseca
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
ninka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Честито на печелившите!
На всички с недостатъчен бал за желаните специялности-успех на редовните и повече
Аз лично писах почти без да спирам и с 14страници имам 4.50,а не мога да разбера какъв почерк трябва да имат тези които са успели да напишат по 60 страници!
Знам,че не е гаранция обема за висока оценка,но има ли някой с ниска от "пишещите машини"?
На всички с недостатъчен бал за желаните специялности-успех на редовните и повече
Аз лично писах почти без да спирам и с 14страници имам 4.50,а не мога да разбера какъв почерк трябва да имат тези които са успели да напишат по 60 страници!
Знам,че не е гаранция обема за висока оценка,но има ли някой с ниска от "пишещите машини"?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Re: xxx
Това беше много тъпо изказване пич, сериозно...morganaaa написа:Az imam 5,75 i sum mom4e.pisah 45 stranici
mrent написа:пол: момче;
страници: почти 4 (без много много малко)
оценка: 4.38
а искам история/археология
май аз съм рекордьор по най-малко страници, но след редовния предполагам, че оценките ще се вдигнат и най-вероятно няма да ми стигне за това което искам...
Батеее кво стаа бе колко неща моеш да напишеш в 4 стр. и да имаш такава оценка не е истина. Не че критикувам просто мноо ми е интересно вече за кви критерии стаа прос??????????
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
ми писах синтезирано на макс и без никви локуми...ballbi написа:mrent написа:пол: момче;
страници: почти 4 (без много много малко)
оценка: 4.38
а искам история/археология
май аз съм рекордьор по най-малко страници, но след редовния предполагам, че оценките ще се вдигнат и най-вероятно няма да ми стигне за това което искам...
Батеее кво стаа бе колко неща моеш да напишеш в 4 стр. и да имаш такава оценка не е истина. Не че критикувам просто мноо ми е интересно вече за кви критерии стаа прос??????????
Re: xxx
...uNDiDo написа:Това беше много тъпо изказване пич, сериозно...morganaaa написа:Az imam 5,75 i sum mom4e.pisah 45 stranici
*Raya_Alexandra: Мнението на латиница беше изтрито.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.