Какво става ако не получа заверка за спорт?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Какво става ако не получа заверка за спорт?

Мнение от pora_e_priqtel »

При мен ще се получи така - утре заминавам на бригада, а нямам заверен спорт и няма шанс да ми го заверят с 8 от задължителни 20 присъствия. Спортът е волейбол, специалността е МО, трети курс. Дали това ще бъде сериозен проблем?
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

И аз имам 8/20 на волейбол. Я кажете наистина. :)
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър

Мнение от fragile »

8/20 туризъм и с подпис взет от първия семестър, без изкаран изпит през втория... 1 курс ФЖМК
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Зависи от специалността. Ако спортът се води факултатив, взет, невзет, все в кюпа. Ако, обаче, е задължителен, догодина ще трябва пак да ходите. Вижте по учебния си план.
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ок само да питам не6то да не пускам нова тема.. начи минах си неска изпита спорта ми не е задължителен /ГГФ/ имам си оценката в книжката и после какво ?? смисъл да си покажа някаде при тея секретарките или тем подобни в факултета книжката за да ми имат оценката и да се зачита .. ? предполагам не6то в протоколите трябва да ги нанесат //. :roll:
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Xin написа:Зависи от специалността. Ако спортът се води факултатив, взет, невзет, все в кюпа. Ако, обаче, е задължителен, догодина ще трябва пак да ходите. Вижте по учебния си план.
наистина зависи от факултета, в някои дори и факултативен да е пак трябва да е взет иначе се брой 2ка...
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Честито заминаване и да пишеш оттам :wink: ...
.
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

По принцип, да, но за какво се брои въпросната двойка? Факултативите по принцип не влизат в бала нито за общежитие, нито за стипендия, силно се съмнявам да влизат и в общия бал на дипломата. Някакви треньори бяха започнали да лъжат студентите по едно време, че без оценка по спорт не можели да се дипломират... не е така, това са глупости.
А по другия въпрос, треньорите се оправят с протоколите, те ще си нанесат оценките, не е твоя работа да се занимаваш с това.
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

не ве зачита се за бал/общежитие и тн... също съм чувала,че за магистър като кандидатства6 ти трябвало спорт :roll:
You're one in a million
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Аз съм ФКНФ, Английска филология, 1 курс, при нас спортът не е задължителен, но аз ходих 1 семестър. Втория обаче въобще не съм стъпвал...

Казаха ми, че не влиза в бала за стипендия и заради това реших, че няма сми да ходя.
Shed some light, please...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

егати =всеки различно ти казва :shock:
You're one in a million
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Ако е факултатив, не влиза никъде, ако е задължителен, влиза навсякъде, зависи от учебния план на специалността, проверете дали е задължителен при вас или не. А това за магистратурата е поредната измислица на някой треньор, няма такова нещо.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Благодарско :)

При мен май е задължителен, което вероятно означава, че наесен трябва да се превърна в доста спортна натура. Лошо няма :)
Аватар
keyholder
В началото бе словото

При мен...

Мнение от keyholder »

Аз съм Право, 1 курс, и спортът ми е задължителен. Ако не съм ходил, какво става? Трябва да се явявам наесен? Или?
We don't need no education... or at least like that!
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Тук не съм съвсем сигурна, но по принцип, за спорта няма опция за септември, мисля. Просто ходите цялата следваща година и на следващия юни...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”