СУ, ТУ, УАСГ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
hexus
- В началото бе словото
СУ, ТУ, УАСГ
Аз лично никъде не намерих сравнение между тези университети, затова коментирайте кое е най-добро за вас, къде имате най-голям мерак да учите и к'ви оценки сте изкарали 
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
не съм съгласна, че "математическите" или там каквито искате производни и подобни специалности на ТУ са по-добри от тези на СУ....ФМИ!!!
Състезанията говорят друго 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
lilit
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
като цяло аз ще кандидатствам само в тези 3 университета...за мен подредбата е УАСГ ТУ СУ....и аз имам 4.90 в ТУ, на наистина няма база за сравнение между трита ВУЗ-а просто защото са коренно различни. всичка зависи от това какво искаш да учиш и да работиш след това . В СУ са главно хуманитарни специалности, а това мен не ме влече
предпочитам инжинерните специалности...в СУ единственото кето ми харесва като специалности са специалностите с информатика....но и в това не ми бива особенно...а и някой спомена чи в УАСГ бил мн тежък изпита по математика...ми нека така да го кажа ако в УАСГ изкарам 4.90 в др университети трябва да имам перфектен 10ллнапример имам 1 приятел който в ТУ имаше 6.00 а в УАСГ имаше 2...късмет на тези които ще се мъчат като мен 
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
-
hexus
- В началото бе словото
В УАСГ ще ти стигне и 3.50 ако имаш отлична диплома.
Аз главно сложих темата за да видя кое е по-доходно и най-вече интересно да си строителен инж. или някакъв машинен. А в СУ-то има толкова много интересни специалности че ставаш разноглед. Аз лично ще кандидатствм и с английски и някаква филология също ми е вариант. Абе в главата ми е пълна каша. Явно двете мозъчни клетки са се сбили
Аз главно сложих темата за да видя кое е по-доходно и най-вече интересно да си строителен инж. или някакъв машинен. А в СУ-то има толкова много интересни специалности че ставаш разноглед. Аз лично ще кандидатствм и с английски и някаква филология също ми е вариант. Абе в главата ми е пълна каша. Явно двете мозъчни клетки са се сбили