Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
да ве щото съм виждала всякакви индивиди-някво моми4е до мене нзнам що не си излезе,а се мъчи 5 часа за страни4ка и половина написана от край до край без никво поле отгоре до долу и отляво на дясно слято всичко УЖАс ХАх
с много маркери и цветни листа - дай ми на мене бял лист и нормално писане -ще ти изкарам максимум 4 хаха аз като някво детенци си уча .. трябва да е много цветно -няква зрителна памет ,,, нали знаеш 'луд на шарено се радва '
Аз си мисля,че моята тема е ужасно кратка,но като чета постовете на историците,обемът наистина няма толкова голямо значение!Има хора,които са написали по 8-9 странички и имат 4.50,а някои са писали много повече и имат по-слаби оценки.Доколкото знам,в СУ държат на съдържанието,а не на количеството. Дано това да важи и за нашите работи!
Тия с 40-50 страници ги оставете... пълни глупости са това.
Прилични оценки се изкарват и с 20 максимум 25 страници.
50 страници / 5 часа = 10 страници на час = 6 минути за страница? И това нон стоп писане 5 часа? Айде бе!
MissDi написа:те ще са като пишеща машина ако има някой който да напише толкова за 5 часа ще го призная!
Всяк'ви хора на тоя свят има Всичко си зависи и от почерка ... има хора 'дето пишат с Гигантски букви има и такива дето ситнят, че проверяващите си взимат лупи вместо очила.