Заверка за спорт (катерене)?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Заверка за спорт (катерене)?

Мнение от Che_Guevara »

Здравейте. Имам въпрос относно катеренето втория семестър и по-специално заверката (или в моя случай - липсата на такава). Проблемът е там, че почнах бачкане през втория семестър и не ми оставаше особено много време, та не съм ходил през семестъра на спорт. Отидох да питам дали мога да си направя присъствията до края на тази седмица и началото на другата (по 3 часа вместо по час и половина на ден), но г-н Панайотов меко казано ми отхвърли молбата (макар че си е прав човекът, де...). Сега ми казаха да говоря с г-н Хиджов утре, той да каже дали ще стане по моя вариант (или по някакъв друг), ще има ли заверка в края на краищата или пък ще остане висящ (което е доста гадничко). Някой познава ли/виждал ли е Хиджов, има ли наблюдения върху него? Дали ще се съгласи на някакъв вариант с краен резултат даване на заверка?
Viva la Revolucion!
Ротвайлера™
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ротвайлера™ »

Баце, т'ва спорта мъчи студенцията яко!!
Масово, колегите от моята специалност нямаме заверка даже и от първия семестър, специално за този спорт не съм наясно!!
Но споко, релакс, може да си вземеш спорта догодина!! 8)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Така ли?! И аз не съм се появявал на спорт втория семестър и мислех утре да ходя на преговори. :lol:
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
Diva_Magia
Пишете, о, братя
Специалност: География
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Заверка за спорт (катерене)?

Мнение от Diva_Magia »

Che_Guevara написа:(...)
И Хиджов, и Панайотов са много разбрани пичове. Поне по мойте наблюдения. Мисля, че ако подходиш с нужното уважение и дипломатичност (образно казано си посипеш главата с пепел, обясниш какъв червей си и как неходенето на спорт е най-голямата грешка в живота ти) ще ти дадат заверка. Честно казано бая народ не ходеше на катерене втория семестър. Поне в мойта групата ходехме аз, една колежка от мойта специалност + 2-3 случайни прелетни птици от време на време.
Соу, имаш всички шансове нещата да се подредят добре. Силно се надявам да не ти правят проблем. Дерзай :)
Изображение
u-chebin estel anim
http://diva-magia.blogspot.com/
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Да, специално за Панайотов (щото Хиджов просто не съм го виждал) - и аз съм останал с впечатлението, че е пич, ама а де...
Viva la Revolucion!
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

спокойно, панайотов се държа с нас добре...на нас във фми ни смениха програмата, извънредни часове и последния месец, не можехме да ходим а и през февруари и март пак не можехме. и все пак нямаше проблеми....ще го видим какви оценки ще ни пише(ние сме с оценки), но ни беше казал, че няма да пише присъствия, защото ни помнел, а и ни познавал
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Е да, ма тука случаят е друг. Вие сте ходили. Един приятел от катеренето е точно от ФМИ и беше ходил 4-5 пъти само, а му бил казал да си носи книжката следващия път. Обаче аз нито един път не съм бил, там е проблемът...
Viva la Revolucion!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

И аз съм на катерене и втория семестър не съм се появил на стената нито веднъж. Сложиха ни точно тогава лекция, която нямаше как да пропускам... Но аз съм при Ходжов по принцип, макар че ходих няколко пъти и при Панайотов (1вия семестър естествено). И се чудя сега какво ще става. 5 човека сме от специалността и никой не е ходил 2рия семестър. Но на нас Хиджов ни беше казал, че накрая ще имаме изпит - катерене по стената за някакво време. И нямало да държи на присъствие, то щяло да си проличи кой идвал и кой не... Ба ли го :? :D
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

castelo написа:И аз съм на катерене и втория семестър не съм се появил на стената нито веднъж. Сложиха ни точно тогава лекция, която нямаше как да пропускам... Но аз съм при Ходжов по принцип, макар че ходих няколко пъти и при Панайотов (1вия семестър естествено). И се чудя сега какво ще става. 5 човека сме от специалността и никой не е ходил 2рия семестър. Но на нас Хиджов ни беше казал, че накрая ще имаме изпит - катерене по стената за някакво време. И нямало да държи на присъствие, то щяло да си проличи кой идвал и кой не... Ба ли го :? :D
що ли съм от тея 5мата.... ще го измислим !!! :D
Изображение
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Ми тва с времето съкс... Хем не съм бил, хем първия семестър висях само на траверса и един-два болдъра, та малко не съм се специализирал в стената... Нз...
Viva la Revolucion!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Заверка за спорт (катерене)?

Мнение от ^PrincessA^ »

Diva_Magia написа: И Хиджов, и Панайотов са много разбрани пичове. Поне по мойте наблюдения. Мисля, че ако подходиш с нужното уважение и дипломатичност (образно казано си посипеш главата с пепел, обясниш какъв червей си и как неходенето на спорт е най-голямата грешка в живота ти) ще ти дадат заверка.
Именно :) И Тони, и Коко са сладури /много поздрави да им пратиш:) /! :wink: Но наистина ще трябва много да им се молиш :lol:
Иначе изпит няма, дишайте спокойно! Поне аз за 3 години такова животно не съм видяла, въпреки че все плашат с него! :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

на нас Панайотов края на първия семестър започна да ни обяснява колко труден щял да е изпита в края на годината :) колко много труд трябвало и подобни, после почна да се хили и да обяснява че имало въпроси - около 400 и били адски трудни :) майтапеше се със всеки, който го пита как се формира оценката :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Бе аз предпочитам изпит, отколкото да ме ебават със заверката и да им се моля :D
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Говори с Долапчиев!
Той е супер разбран също. Аз имам същия проблем - не съм ходил този семестър нито веднъж, онзи ден за пръв път ходих. В понеделник е той, аз ще ходя тогава с книжката - той каза, че няма проблем.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Vintersorg написа:Говори с Долапчиев!
Ей, да бе! Той ми е давал даже подписи едно време, когато не ми стигаха! :lol: Пишеше ми извинителни бележки за пред Коко! :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”