Кога излизат резултатите от предварителните изпити

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

надувки сте всички! :thefinger:
edit: oFF tOpiC
Последно промяна от damien на 30 Май 2007, 21:41, променено общо 1 път.
Аватар
Shamana
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Shamana »

uNDiDo написа:
guca написа:
marrylin написа:
Nightsong написа:Кога мога да си видя работата, защото не съм доволен от оценяването :evil: :evil: :evil:
Егото ми е наранено. /5.38/

Това изказване ме изкефи!Може ли да си момче и да не си доволен от такава оценка?!

да,сигурно е педераст
Може да е перфекционист?! :)
По-скоро болен от амбиция (...или пък родителите му :roll:)
A black wind took you away, from sight
And held the darkness over day, that night
Nightsong
В началото бе словото

Мнение от Nightsong »

Shamana написа:
uNDiDo написа:
guca написа:
marrylin написа:
Nightsong написа:Кога мога да си видя работата, защото не съм доволен от оценяването :evil: :evil: :evil:

Това изказване ме изкефи!Може ли да си момче и да не си доволен от такава оценка?!

да,сигурно е педераст
Може да е перфекционист?! :)
По-скоро болен от амбиция (...или пък родителите му :roll:)
Айде без да ми правите дисекции. Смятам, че нивото на темата ми е по-високо от оцененото. Така или иначе, оценката е факт и аз действително не съм доволен от нея, иначе най-малкото бих отишъл да празнувам. Ето сега на родителите ми им е доста тъпо да ме гледат нацупен, но от излъгани очаквания много боли, утре ще съм много по-добре. Освен това разчитах доста на историята, тъй като по литература нивото ми е значително по-ниско. Каквото и да обяснявам, някой все ще ме смята за позьор, така че спирам. Честито на доволните от изпита и вяра и късмет на недоволните :wink:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Смятах да те защитя, но... Извинявай много, ама с тази оценка по история , ако искаш право със сигурност ще ти стигне и 3,00!!! Айде стига с тези глупости!!! Мислете малко!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ти сигурен ли си,че си нормален?

При тази оценка + факта, че си момче..колкото и да си бос по литература,все си грамотен едно 3 да изкараш...след което си вътре право или там каквото искаш да влезеш...така че,айде верно спри се малко с тия лигави хленчове :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение
Nightsong
В началото бе словото

Мнение от Nightsong »

Абе хора, за наранено его да сте чували?
Въпрос: Хленчи ли Ботев в стихотворението " Майце си"?
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ти ако си тръгнал да се сравняваш с Ботев,по-добре се откажи,докато е време....все пак човека е умрял,за да можеш ти днес да си свободен да избереш с какво да кандидатстваш,че и да се жалваш на всичкото отгоре

Доста големичко ще да е тва твойто его...представям си какво ти е ако те отреже мацка :shock:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Nightsong написа:Освен това разчитах доста на историята, тъй като по литература нивото ми е значително по-ниско.
Аз изкоментирах най-вече това изречение... За другото не те съдя, но все пак се надявам, че оценяваш, че е могло да бъде и много по-несправедливо!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от AzoN »

Еее хайде де имал човека амбиции няма нищо лошо, перфекционизмът е хубаво нещо щото ни движи напред и лошо разбира се, защото "ограбва радостта". За последното имаме нагледен пример даже...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ако става въпрос,и аз си оценявам темата поне за 5.88 ама....решили са проверяващите,писали са ми 4.50...аууу...и сега...отивам да си прережа вените...

А ти с твойто 5.38 кво си мислиш...я по-добре си направи едно харакири...ще заприличаш поне малко на Ботев и проверяващите може да преразгледат фундаменталния ти труд и да ти напишат 6.70 ...ама не,то не се знае с тази оценка дали ще влезеш,понеже нали не си мн добър по литератураа :roll:
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Надявам се, че математиката няма да излезе след 1 седмица :(
guca
В началото бе словото

Мнение от guca »

stonesoul написа:Надявам се, че математиката няма да излезе след 1 седмица :(
няма,не бой се, и ние така се надявахме :lol:
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

stonesoul написа:Надявам се, че математиката няма да излезе след 1 седмица :(
Съмнява ме. Днес правихме избори във ФМИ за допълване на състава на ФСС. Моя милост беше председател на изборната комисия, та докато си висях пред секцията, срещнах или по-точно ме срещна Гешев. Разкара се до втория етаж, епа после при Харизанова... сто на сто заради резултатите от предварителния. Ние за друго си говорихме. :lol: :lol: :lol: Нямаше как да го питам дали затова. Къф съм аз, че да го питам дали затова. Ама нема за какво друго от Ректората да се разкара до ФМИ.
Изображение
Аватар
М.Стоева
В началото бе словото

Мнение от М.Стоева »

Другият ми въпрос е освен за право, с изпит по история за какво друго се кандидатства?
Нека ти кажа за его мой човек. Падна се една (ако не и най) страхотна тема за мен. Написах 23 страници. Тема, на която нямам пропуск по-голям от няколко доуточнителни изречения, нямам фактологически грешки, нито съм сбъркал имена.Биографиите, хронологията-всичко ми е на 6. Покрил съм изискванията на темата от-до. Проверих си всичко след това. За мен оценката ми е 5,50+. За проверяващите работата ми е за 4,88. Тази оценка за момче е хубава, с нея ако бала не се вдигне най-вероятно влизам там където искам. Не очаквах такава оценка, никога...Ядосан съм, изнервен съм. Било то от правописни грешки, от неподходящ изказ, знам ли...или може би е влязла в действие прословутата формулировка "дай да ги клъцнем на предварителния, та да се явяват на истинския отново", наистина не знам. Знам само, че има близо 60% двойки. Знам също, че има 95 (деведесет и пет) момчета от 1500, които имат оценка по-голяма от моята. Това е смешно. Не говори добре нито за кандидатите, нито за проверяващите. Може би критерият е безбожен и проверяващите са прекалено субективни, може би прекалено малко хора се готвят както трябва. Аз лично мисля, че е повече от второто, примесено и с първото, лично мнение. Каквото такова. Оптимист съм, максималист съм...но в случая се примирявам. Примирявам се, сядам да уча и гледам напред. Нещата ще се подредят. "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще" :)
Така че бъди доволен и не говори за его и очаквания, защото в твоя случай те са единствено погъделичкани, но не и разбити. Не и разбити...повярвай ми.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

мн интересен ник за момче...М.Стоева :roll: (cool)

pc: айде моля ви кажете схемата с темите по литература - всички автори ли ги има в пликовете или предварително подбрани???
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”