География - всички курсове

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

защоооооо?
.
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ми щото май нямам друг избор - понеже съм профил без педагодика и избираемите могат които могат да се запишат са 5 -аз ве4е 3 минах/Геология Об6та икон.теория и тъпата гадна философия :evil: / и остават за десерт гадната Химия и Математика-демек най- най най омразните ми предмети... нзнм изоб6то за какво са ми ама се тая ... общо взето се примирих ... мислех 4е мога Социология ама то пи6е 4е може да си я избере6 2 или 4 семестър ,.., явно 3ти нестава- не 4е има голямо зна4ение де се тая .. ти минавал ли си я математиката ?
You're one in a million
You're once in a lifetime
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Не я е минавал. Но да ти кажа, той май не питаше защо ще записваш математика :lol:
А защо не запишеш само химия за следващия семестър, пък социологията да я оставиш за по-нататък? Така няма да се наложи да пишеш математика :idea: Ние така направихме навремето.
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

сори ама аз съм някав много бавен реутан и бавно загрявам.. как така само химия ? то нали 2 ууж задължително трябвало да бъдат /денмек последните матем и химия/ ?? няма ли не6то после проблем с кредити ала-бала :roll:
You're one in a million
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Този блок от задължителни негеографски дисциплини включва 10 предмета, нали? Философия, социология, химия, физика, математика, геология, информатика, ОИТ... и още един-два.
От тези 10 дисциплини ти трябва да запишеш 5 по твой избор, които да вземеш за две години. Какъв е проблема, при положение, че вече имаш взети три от тях, да запишеш за зимния семестър на 2-ри курс само химия, а летния семестър - социология? Така си правиш задължителните 5 предмета и си взимаш пълен брой кредити :)
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Не съм я минавал математиката,достатъчно ме минаваше тя в техникума :lol:
.
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хахаха да ве аз за тва точно не я искам- то в даскало ми беше мъка, а тука щяла да бъде висша-айде няма нужДА :lol: хаха еми не ве то може при вас да е било различно, щото аз никъде не успях да прочета,че за 2 год трябва да минеш общо 5-ако е така ще е екстра ,... авеееее извода до който стигам е,4е май прекалено мн мисляяяяяя :lol: :lol: :lol: я стига толкозЗ
You're one in a million
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

visez написа:хахаха да ве аз за тва точно не я искам- то в даскало ми беше мъка, а тука щяла да бъде висша-айде няма нужДА :lol: хаха еми не ве то може при вас да е било различно, щото аз никъде не успях да прочета,че за 2 год трябва да минеш общо 5-ако е така ще е екстра ,... авеееее извода до който стигам е,4е май прекалено мн мисляяяяяя :lol: :lol: :lol: я стига толкозЗ
Aми поинтересувай се докато е време... че после, като се случи непоправимото (разбирай като запишеш математика :lol: ), няма отписване. А не вярвам да са променили учебния план и да ви задължават всичките 10 диспилини от този блок да записвате.
Между другото - не мисля, че се учи висша математика в този курс - все пак сме в ГГФ-то, нали :P
Аватар
Diva_Magia
Пишете, о, братя
Специалност: География
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Diva_Magia »

visez написа:(...)
Бе колегите май миналата година не срещнаха безкрайно много трудности с математиката. Ама то от година до година има разлика (различни степени на ненормалност, знаеш. Циклични са, но с неизяснена честота)
Виж, аз математика и химия май само с нож до гърлото ще запиша. Дробите са ми проблем :? пък какво остава за другото 8)
Циндиле, май в рамките на седмица-две след началото на семестъра можеш да отпишеш нещо, само дето си губиш кредитите (или можеше ако са ти достатъчни...де да знам?!)
Мъдреци от моя курс отписаха ИГО-то тая година овреме и определено спечелиха :lol:

(Йъп, 100-тно мнение. Йей :lol: :lol: :lol: )
Изображение
u-chebin estel anim
http://diva-magia.blogspot.com/
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

аве точно ВИсша си е математиката=2 девойки я минаха та даже с 4 аама за мене тва е някаф Мираж хаха и ти правилно си го каза- все пак сме от ГГф-то кви математики кви 5 лева -аз да не съм се засилила за ФМИ :))))))))сега се сетих друго да питам-ти оба4е си профил с педагогика нали?? то сигурно за тва си успя;л да я изпуснеш матемтиката/4е и на6те хора с педагогика ще се измъкнат/
You're one in a million
Аватар
Diva_Magia
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Diva_Magia »

Не съм сигурна, че математиката е по-голямо зло от педагогическия профил обаче :?
Да, педагожка съм. Циндила също(Не, не е педагожка :) С педагогически профил просто). Успяха да прилъжат голяма част от курса към сектата :evil:
Изображение
u-chebin estel anim
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

мене не успяха :twisted:
You're one in a million
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Дива Магия, ИГО-то не е толкова зле :) Това ми беше първата 6-ца в следването, бай дъ уей (а сигурно и последната) :lol:
Лонг лив Весо! :P
Аватар
Diva_Magia
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Diva_Magia »

Циндил-Пиндил написа:Дива Магия, ИГО-то не е толкова зле :) Това ми беше първата 6-ца в следването, бай дъ уей (а сигурно и последната) :lol:
Лонг лив Весо! :P
Лонг дет Патарчанов. Дума да няма, рядко мазно и противно копеленце. Не зная при вас как е бил, но сега се държи като стара госпожица в тежка критическа. Съвсем лично отношение проявявам :) Но след като в понеделник се наложи да му обяснявам, че кристалното ми кълбо е на ремонт и просто няма от къде да налучкам какво точно иска да ми съдържа курсовата, положението е съвсем "Ммммразиммм го навеки, да, Безценни" 8)
Толкоз :)
Изображение
u-chebin estel anim
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

А, да :lol: Той редовно връща по един-двама колеги, щото курсовите им работи "не отговаряли на няк'ви си критерии" :lol: Затова истината е една - дебнеш Весо и му я даваш лично на него :P
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”