Оценките от предварителния изпит по История - коментари
Модератор: Boromir
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Ей, четиримата, които сте с 5.13...
Това е прокълнатата оценка на СУ!
А честито!
Вътре сте в СУ на 100%!
Но ще тръпнете до края за първите си желания. Щото сте вътре в по-ниско разрядните специалности, но най-желаните 4-5 поне 1/2 от вас, които имате 5.13 ще ги сънувате. За това сега налягайте яко над втория изпит, който ще държат някои от вас (визирам кандидатстващите с история и английски или друг чужд език), ще там ви е шансът.
Шансът да изкарате повече на редовния е много нисък. 5.13 е най-коварната и смотана оценка сред по-високите. Това значи, че единият от двамата проверители ви е писал 5.25, а другият 5.00. Псувайте на воля тоя, който ви е писал по-ниската оценка.
Дерзайте сега, предстои ви едно от най-гиганстките чакания в живота ви.
Жена не се чака толкова дълго, колкото КСК-резултати...
Това е прокълнатата оценка на СУ!
А честито!
Вътре сте в СУ на 100%!
Но ще тръпнете до края за първите си желания. Щото сте вътре в по-ниско разрядните специалности, но най-желаните 4-5 поне 1/2 от вас, които имате 5.13 ще ги сънувате. За това сега налягайте яко над втория изпит, който ще държат някои от вас (визирам кандидатстващите с история и английски или друг чужд език), ще там ви е шансът.
Шансът да изкарате повече на редовния е много нисък. 5.13 е най-коварната и смотана оценка сред по-високите. Това значи, че единият от двамата проверители ви е писал 5.25, а другият 5.00. Псувайте на воля тоя, който ви е писал по-ниската оценка.
Дерзайте сега, предстои ви едно от най-гиганстките чакания в живота ви.
Жена не се чака толкова дълго, колкото КСК-резултати...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
А някой би ли си направил труда да ми разясни в 2-3 изречения къде и какво работи бакалавърът (или магистърът) по ПА и перспективно ли е??Здравейте аз съм много щастлива,оценката ми е 5,75, а страниците ми са 14честно казано не съм очаквала толкова висока оценка.
Сега обаче като се замисля дали тя ще ми стигне за първо класиране на Публична администрация при условие че имам на дипломата шестици![]()
![]()
![]()
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Anelz написа:Аз имам 4.50 на 28 страници....при това съм сигурна,че всичко ми е вярно...дано да е някоя грешка..знаете ли кога може да си видя работата?А кой е номера в ректората да званна утре...Направо съм много разочерована!!!!
Ами аз съм написал 8 страници и имам 4.50....демек написала си 10 излишни листа

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"