Кога излизат резултатите от предварителните изпити
Модератор: Boromir
- Karamelska
- В началото бе словото
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мило мое дете, казах ти го още преди 18 страници:Дичоу написа:Еееее...онва там дето се съмняваше в инфото ми...и си мислеше, че ръся слухове тука....
Къде се скрри де....вафли чекам....
Raya_Alexandra написа:Нямам никакви претенции към процента 2ки. Ама ако ти се ядат вафли, нямаш проблем...Дичоу написа:Raya_Alexandra,
Обаче ако 60% са 2йки...ме черпиш 2 вафли Чамкурия, а?
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Nightsong написа:Кога мога да си видя работата, защото не съм доволен от оценяването![]()
![]()
![]()
Егото ми е наранено. /5.38/
Това изказване ме изкефи!Може ли да си момче и да не си доволен от такава оценка?!
П.П:Виждам,че не са ви оценявали темите по обема,което донякъде ме успокоява.Дано и по география да е така!
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Е да, леко съм превъзбуден (леко ли
) и не чета 
Ми, само с история има един куп специалности, всяка от които звучи готино, ама нямам ни най-малка представа какво ще правиш като завършиш : Етнология, Културология, История, Археология, Минало и Съвремие на Югоизточна Европа и пр.
Виж там справочниците, НЯМА кандидат-студент без справочник ^^
Ми, само с история има един куп специалности, всяка от които звучи готино, ама нямам ни най-малка представа какво ще правиш като завършиш : Етнология, Културология, История, Археология, Минало и Съвремие на Югоизточна Европа и пр.
Виж там справочниците, НЯМА кандидат-студент без справочник ^^
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Вафли, вафли, вафли, вафлиRaya_Alexandra написа:Мило мое дете, казах ти го още преди 18 страници:Дичоу написа:Еееее...онва там дето се съмняваше в инфото ми...и си мислеше, че ръся слухове тука....
Къде се скрри де....вафли чекам....Raya_Alexandra написа:Нямам никакви претенции към процента 2ки. Ама ако ти се ядат вафли, нямаш проблем...Дичоу написа:Raya_Alexandra,
Обаче ако 60% са 2йки...ме черпиш 2 вафли Чамкурия, а?
marrylin написа:Nightsong написа:Кога мога да си видя работата, защото не съм доволен от оценяването![]()
![]()
![]()
Егото ми е наранено. /5.38/
Това изказване ме изкефи!Може ли да си момче и да не си доволен от такава оценка?!
да,сигурно е педераст
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
*Raya_Alexandra: Цензурирай езика си!