Какво става ако не получа заверка за спорт?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Какво става ако не получа заверка за спорт?
При мен ще се получи така - утре заминавам на бригада, а нямам заверен спорт и няма шанс да ми го заверят с 8 от задължителни 20 присъствия. Спортът е волейбол, специалността е МО, трети курс. Дали това ще бъде сериозен проблем?
ок само да питам не6то да не пускам нова тема.. начи минах си неска изпита спорта ми не е задължителен /ГГФ/ имам си оценката в книжката и после какво ?? смисъл да си покажа някаде при тея секретарките или тем подобни в факултета книжката за да ми имат оценката и да се зачита .. ? предполагам не6то в протоколите трябва да ги нанесат //. 
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По принцип, да, но за какво се брои въпросната двойка? Факултативите по принцип не влизат в бала нито за общежитие, нито за стипендия, силно се съмнявам да влизат и в общия бал на дипломата. Някакви треньори бяха започнали да лъжат студентите по едно време, че без оценка по спорт не можели да се дипломират... не е така, това са глупости.
А по другия въпрос, треньорите се оправят с протоколите, те ще си нанесат оценките, не е твоя работа да се занимаваш с това.
А по другия въпрос, треньорите се оправят с протоколите, те ще си нанесат оценките, не е твоя работа да се занимаваш с това.
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Аз съм ФКНФ, Английска филология, 1 курс, при нас спортът не е задължителен, но аз ходих 1 семестър. Втория обаче въобще не съм стъпвал...
Казаха ми, че не влиза в бала за стипендия и заради това реших, че няма сми да ходя.
Shed some light, please...
Казаха ми, че не влиза в бала за стипендия и заради това реших, че няма сми да ходя.
Shed some light, please...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
При мен...
Аз съм Право, 1 курс, и спортът ми е задължителен. Ако не съм ходил, какво става? Трябва да се явявам наесен? Или?
We don't need no education... or at least like that!