Мерси!MissDi написа:Да от там
География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- KokalBokal
- В началото бе словото
Количеството беше важно за едно друго уни. Там наблягаха на таблици,цифри,обем - не на съдържание /за УНСС става дума/. В СУ критериите нямам предства какви са, но предполагам, че са различни. Щом миналата година на "Население" с скромните 14 странички изкарах 3.40MissDi написа:!Според мене обаче количеството няма значение!
Миналата година и една приятелка беше на предварителния / ЮЗ район/ и каза, че е било доста...неприятно. Както знаете е доста обемен и се е оказало, че на 20-тата страница /това което са им дали по принцип/ нямало допълнителни листа... било е обикаляне и губене на време. Все пак беше "ударила" 37 страници за приличното 4.30
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Даа...Като ви чета постовете,все повече си мисля,че ако имам 3,ще е голямо постижение!
На мен лично ми се струва страшно много да напиша 20 страници,а какво остава за 40-50!Не мога да проумея как може на 37 страници да имаш 4.30!
Явно изискванията в СУ са с хиляди пъти по-големи отколкото в другите университети!
Съвсем оправдано в най-добрият университет конкуренцията да е най-жестока,но всичко това,което казвате започва да ме плаши! 
- KokalBokal
- В началото бе словото
Примерно на една тема като "Дунавска равнина" или "Черно Море и Черноморска област" няма как да се напишат дори и 10 страници. Говорех за по-обемните теми - ЮЗ район,Население ...MissDi написа:40-50 страници леле мога да си мечтая само
Иначе моя рекорд е 21 страници миналата година в УНСС на СЦ Район