За перата на Вергиния... като се има предвид, че съм заклета вегетарианка, няма как да ми харесват. Иначе не успорвам дизайнерските й качества
Абитуриенти випуск 2007
Модератор: Boromir
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Моята рокля я взех от Жана Жекова и беше втората, която пробвах. Общо взето всичко мина много леко... А за грима голямо шоу беше. Гримьорката ми дори не искаше да ми вземе пари, защото исках само спирала и малко сенки, без фон дьо тен, пудра, руж и т.н. Преди мен имаше едно момиче, което искаше вампирски грим
Така че, наистина си права... имаше всякакви индивиди
За перата на Вергиния... като се има предвид, че съм заклета вегетарианка, няма как да ми харесват. Иначе не успорвам дизайнерските й качества
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
При мен за прическата беше така...Аз исках нещо съвсем просто,без тонове стилизанти и прочие....а тази преди мен не знам защо си причини това на косата....Направиха я буквално като с кофа на главата,а на всичкото отгоре толкова лак имаше,че само да си докосне косата и цялата се мърдаше все едно е с перука...
Моят грим също беше доста семпъл,докато съученичките ми,имам чувството,че нарочно искаха да изглеждат като 40 годишни жени...(същото се отнася и за подбора им на тоалети)..
П.С.: И аз съм вегетарианка
Моят грим също беше доста семпъл,докато съученичките ми,имам чувството,че нарочно искаха да изглеждат като 40 годишни жени...(същото се отнася и за подбора им на тоалети)..
П.С.: И аз съм вегетарианка
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хехе, аз прическата си до последно не си я бях избрала. Честно казано съм против това някой да се прави на нещо, което не е. Съгласна съм, че това е бал и не е лошо да изглеждаш елегантно, стилно и т.н., но това да се правиш на Жената Котка, Клеопатра, Дарт Вейдър и Дракула в женски вариант или принцеса от Средновековието е меко казано смешно
Абе както и да е, важното е всеки да си е прекарал незабравимо, да се е чувствал добре в кожата си и да е събрал солидна доза хубави спомени
П.С. Как ви бяха краката после?!? Мен сутрина се наложи дори да ме носят
Абе както и да е, важното е всеки да си е прекарал незабравимо, да се е чувствал добре в кожата си и да е събрал солидна доза хубави спомени
П.С. Как ви бяха краката после?!? Мен сутрина се наложи дори да ме носят
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А защо е трябвало да ходиш на гримьор само за една спирала и малко сенки?!CooL^GirL^^^ написа:А за грима голямо шоу беше. Гримьорката ми дори не искаше да ми вземе пари, защото исках само спирала и малко сенки, без фон дьо тен, пудра, руж и т.н.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Защото нямам 'нужните материали'Raya_Alexandra написа:А защо е трябвало да ходиш на гримьор само за една спирала и малко сенки?!CooL^GirL^^^ написа:А за грима голямо шоу беше. Гримьорката ми дори не искаше да ми вземе пари, защото исках само спирала и малко сенки, без фон дьо тен, пудра, руж и т.н.
- Nikince
- Пишеща машина
CooL^GirL^^^ написа:
П.С. Как ви бяха краката после?!? Мен сутрина се наложи дори да ме носят :lol
Ами ние в Пловдив имаме една традиция....... да се качваме на едно от тепетата и там да посрещнем изгрева...... И самото качване и слизане...е многооооооооо тежко.... Половината окапват по пътя
Та аз намерих идеалното решение - босичка..... после на гръб
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Nikince написа:Ами ние в Пловдив имаме една традиция....... да се качваме на едно от тепетата и там да посрещнем изгрева...... И самото качване и слизане...е многооооооооо тежко.... Половината окапват по пътя
Ние също посрещаме изгрева, само че на Конниците. Общо взето до там се наложи да ме носят
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
немскатА?:)CooL^GirL^^^ написа:
П.С. Как ви бяха краката после?!? Мен сутрина се наложи дори да ме носят :lol
Ами ние в Пловдив имаме една традиция....... да се качваме на едно от тепетата и там да посрещнем изгрева...... И самото качване и слизане...е многооооооооо тежко.... Половината окапват по пътя Smile
Та аз намерих идеалното решение - босичка..... после на гръб Wink Амааа ..... това не означаваше,че като се прибрах на обяд на другия ден МОЖЕХ да ходя Smile
ми..обикновено като отида на конниците се налага да ме носят след това...по...други причини(=Ние също посрещаме изгрева, само че на Конниците. Общо взето до там се наложи да ме носят Laughing
в София беше скромно- викане в училище и хунстване по дискотеки и ресторанти...стандартна работа.
- radja
- Гутенберг
щото от немската ми обясняваха разни ра'оти за посрещане и тн и тн..и оттам(= Дори не знам дали се води "немска", а бе- онея, които пият в Петното.(така устройва ли те?:) )Nikince написа: Немската?!??!?!![]()
ИКОНОМА Руллзззззз все пак сме на Бунарджика![]()
баси, колко много думи в българския не знам^^ИКОНОМА Руллзззззз все пак сме на Бунарджика Smile Wink
- Nikince
- Пишеща машина
хахахахах Айде заемам се с превода
Иконома - Национална Търговска Гимназия
Бунадржика - едно от седемте тепета в Пловдив........ най-голямото... превърнато е в ужасно красив парк ........а на върха на тепето се намира паметника на Альоша ...
Немската, се намира в едни ниви в САМИЯ край на града ........
Иконома - в центъра........в подножието на Бунарджика..........
от Училището ни започва...красивия парк......
Сега как си с ориентацията, майна
Бунадржика - едно от седемте тепета в Пловдив........ най-голямото... превърнато е в ужасно красив парк ........а на върха на тепето се намира паметника на Альоша ...
Иконома - в центъра........в подножието на Бунарджика..........
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- radja
- Гутенберг
се съм до Капана и т'фа е(=Nikince написа:хахахахах Айде заемам се с превода
Иконома - в центъра........в подножието на Бунарджика..........от Училището ни започва...красивия парк......
![]()
(ама пък там си се оправям..уж..)