Абитуриенти випуск 2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Моята рокля я взех от Жана Жекова и беше втората, която пробвах. Общо взето всичко мина много леко... А за грима голямо шоу беше. Гримьорката ми дори не искаше да ми вземе пари, защото исках само спирала и малко сенки, без фон дьо тен, пудра, руж и т.н. Преди мен имаше едно момиче, което искаше вампирски грим :shock: Така че, наистина си права... имаше всякакви индивиди :lol:

За перата на Вергиния... като се има предвид, че съм заклета вегетарианка, няма как да ми харесват. Иначе не успорвам дизайнерските й качества :wink:
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

При мен за прическата беше така...Аз исках нещо съвсем просто,без тонове стилизанти и прочие....а тази преди мен не знам защо си причини това на косата....Направиха я буквално като с кофа на главата,а на всичкото отгоре толкова лак имаше,че само да си докосне косата и цялата се мърдаше все едно е с перука...
Моят грим също беше доста семпъл,докато съученичките ми,имам чувството,че нарочно искаха да изглеждат като 40 годишни жени...(същото се отнася и за подбора им на тоалети)..

П.С.: И аз съм вегетарианка :thumbright:
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Хехе, аз прическата си до последно не си я бях избрала. Честно казано съм против това някой да се прави на нещо, което не е. Съгласна съм, че това е бал и не е лошо да изглеждаш елегантно, стилно и т.н., но това да се правиш на Жената Котка, Клеопатра, Дарт Вейдър и Дракула в женски вариант или принцеса от Средновековието е меко казано смешно :lol:

Абе както и да е, важното е всеки да си е прекарал незабравимо, да се е чувствал добре в кожата си и да е събрал солидна доза хубави спомени :wink:

П.С. Как ви бяха краката после?!? Мен сутрина се наложи дори да ме носят :lol:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

CooL^GirL^^^ написа:А за грима голямо шоу беше. Гримьорката ми дори не искаше да ми вземе пари, защото исках само спирала и малко сенки, без фон дьо тен, пудра, руж и т.н.
А защо е трябвало да ходиш на гримьор само за една спирала и малко сенки?! :roll:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Raya_Alexandra написа:
CooL^GirL^^^ написа:А за грима голямо шоу беше. Гримьорката ми дори не искаше да ми вземе пари, защото исках само спирала и малко сенки, без фон дьо тен, пудра, руж и т.н.
А защо е трябвало да ходиш на гримьор само за една спирала и малко сенки?! :roll:
Защото нямам 'нужните материали' :lol: Аз не се гримирвам изобщо и парите, които щях да дам за спирала и сенки, щяха да излязат много повече от тези за гримьор :wink: Всъщност тя ми взе 10 лв, а доколкото знам спиралите са по 15-20.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

CooL^GirL^^^ написа:

П.С. Как ви бяха краката после?!? Мен сутрина се наложи дори да ме носят :lol

Ами ние в Пловдив имаме една традиция....... да се качваме на едно от тепетата и там да посрещнем изгрева...... И самото качване и слизане...е многооооооооо тежко.... Половината окапват по пътя :)

Та аз намерих идеалното решение - босичка..... после на гръб ;) Амааа ..... това не означаваше,че като се прибрах на обяд на другия ден МОЖЕХ да ходя :)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Nikince написа:Ами ние в Пловдив имаме една традиция....... да се качваме на едно от тепетата и там да посрещнем изгрева...... И самото качване и слизане...е многооооооооо тежко.... Половината окапват по пътя :)

Ние също посрещаме изгрева, само че на Конниците. Общо взето до там се наложи да ме носят :lol:
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

CooL^GirL^^^ написа:

П.С. Как ви бяха краката после?!? Мен сутрина се наложи дори да ме носят :lol

Ами ние в Пловдив имаме една традиция....... да се качваме на едно от тепетата и там да посрещнем изгрева...... И самото качване и слизане...е многооооооооо тежко.... Половината окапват по пътя Smile

Та аз намерих идеалното решение - босичка..... после на гръб Wink Амааа ..... това не означаваше,че като се прибрах на обяд на другия ден МОЖЕХ да ходя Smile
немскатА?:)
Ние също посрещаме изгрева, само че на Конниците. Общо взето до там се наложи да ме носят Laughing
ми..обикновено като отида на конниците се налага да ме носят след това...по...други причини(=

в София беше скромно- викане в училище и хунстване по дискотеки и ресторанти...стандартна работа.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Немската?!??!?! :evil:

ИКОНОМА Руллзззззз все пак сме на Бунарджика :) ;)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

radja от кое даскало си?
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Nikince написа: Немската?!??!?! :evil:

ИКОНОМА Руллзззззз все пак сме на Бунарджика :) ;)
щото от немската ми обясняваха разни ра'оти за посрещане и тн и тн..и оттам(= Дори не знам дали се води "немска", а бе- онея, които пият в Петното.(така устройва ли те?:) )
ИКОНОМА Руллзззззз все пак сме на Бунарджика Smile Wink
баси, колко много думи в българския не знам^^
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Ахахаха кое искаш да ти преведа ;)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Nikince написа:Ахахаха кое искаш да ти преведа ;)
кое е иконома?
бунарджика, предполагам, е отдалеченото място, на което се намира иконома(а там май и немската)(както виждаш съм роден пловдивчанин^^)
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

хахахахах Айде заемам се с превода

Иконома - Национална Търговска Гимназия

Бунадржика - едно от седемте тепета в Пловдив........ най-голямото... превърнато е в ужасно красив парк ........а на върха на тепето се намира паметника на Альоша ... ;)

Немската, се намира в едни ниви в САМИЯ край на града ........

Иконома - в центъра........в подножието на Бунарджика.......... :) от Училището ни започва...красивия парк...... ;)

Сега как си с ориентацията, майна ;)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Nikince написа:хахахахах Айде заемам се с превода

Иконома - Национална Търговска Гимназия

Бунадржика - едно от седемте тепета в Пловдив........ най-голямото... превърнато е в ужасно красив парк ........а на върха на тепето се намира паметника на Альоша ... ;)

Немската, се намира в едни ниви в САМИЯ край на града ........

Иконома - в центъра........в подножието на Бунарджика.......... :) от Училището ни започва...красивия парк...... ;)

Сега как си с ориентацията, майна ;)
се съм до Капана и т'фа е(=
(ама пък там си се оправям..уж..)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”