Здравейте.
Радвам се, че пиша в този форум. Мога ли да помоля някой, който учи или е учил във ФФ да ми даде малко информация за него, защото официалната в справочника нишо не ми казва.
Интерсува ме каква може да ти бъде професионалната реализация след като завършиш. Най-често сигурно стават учители, аз не искам да бъда такъв. Мога ли да продължа, например, след защитена докторска дисертация, да работя в БАН?
ФФ
Модератор: Boromir
-
stelian_hristov
- В началото бе словото
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ре ФФ
stelian_hristov ти нали не си мислиш, че във ФФ има само философия . Мисля, че трябва да провериш точно за какво става въпрос. При нас има много продуктивни специалности.
Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям! Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.
-
stelian_hristov
- В началото бе словото
Философски факултет
Правя някои уточнения. Да, философския факултет имам предвид и специалността философия. Какви са бъдещите перспективи пред такъв човек в социално отношение? Благодаря за отговорите. 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами аз имам позната, която завърши Философия. Сега работи в Съюза на артистите като главен експерт
По принцип, както милион пъти съм казвала, днес няма абсолютно никакво значение какво си завършил!
Но доколкото знам, философия се учи само, ако ти е по сърце и да, повечето се насочват към научна дейност после. А що се отнася до "учителстването"- имат си педагогически профил, който можеш да запишеш по желание. 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)