Колко тежко може да е изпращането на любим човек в чужбина?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами аз се опитах... шест месеца опитвах. и още ми става кофти като се чуем. ама накрая се примирих, че просто няма смисъл и шанс, в крайна сметка не мога да живея само със спомените и с миналото, животът продължава. времето просто ме излекува... както и новите събития в живота ми, които споделям с други хора, новите познанства и т.н.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Jingles
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ujasno mnogo se izvinqvam, che ne pisha na kirlica... no prosto nqmam v USA sym v momenta a pyk pari za flextype ne mi se davat.. a umiram da napisha po taq tema.. naistina sujelqvam... tova koeto iskam da napisha, e che sam v USA ot 3 meseca... a gadjeto mi e v bulgaria... i naistina vi kazvam vseki den bez neq e kato ad.... naisitna ujasno mnogo mi lipsva:( hubavoto e che s vseki den lubovta ni edin kym drug raste vse poveche i poveche... i prosto nqmame tyrpenie da se vidim pak... az prava vsichko vuzmojno da moga da si doida vuzmojno nai skoro pri neq.. dumite sa izlishni da opishat kolko mnogo q obicham i kolko mnogo mi lispva.. edva spq za da moga da se spravqm s chesovata razlika i da moga da q zasicham online po chesto.. plashtam ludi smetki za telefon zaradi smsite pisma i kakvi li oshte neshta.. no prosto iskam da q dokosna:( vsichko v men kreshti "iskam da q gushna i da q celuna.." neznam kolko shte ni e trudno.. ot moq strana ne bi moglo da bude zashtoto kato citirah po gore... naistina pri mene epo trudno zashtoto az nqmam nikoi tuk i jivota e naistina tejuk i samo neinata lubov me krepi... za neq malko poveche se pritesnqvam... az bih izdurjal i 10 godini taka ako znaeh che posle shte sme zaedno.. zavinagi.. moje da vi se struva stranno ili preovelicheno, no prosto nqma dumi koito da opishat kakvo imame nie i kolko silno q obicham.... dori i si priznavam che predi nqkolko dni vidqh edna neina snimka i se razplakah... vsichko e kofti.. no nqma da se otkaja ot neq za nishto na sveta.. i shte se bora da zapaza vsichko s vsichkite si sili i na vsqka cena...Atlantis написа:everyday_, 100% е гадно и ти да заминаваш, защото отиваш някъде напълно сам/сама! поне близки/приятели, които остават тук все си имат по някого...
P.S. otnovo mnogo sujelqvam za latineca.. mn...
You know it's true - everything I do, I do it for you!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Утре тръгвам по твоите стъпки, макар и при по-благоприятни обстоятелства. Надявам се, че сте се дочакали и сте щастливиJingles написа:...
А как ще издържа 4 месеца без нея не знам. Всъщност сетих се един начин да притъпя чувствителността си... някой случайно да знае колко ракия мога да пренеса през митниците?
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Щастливи сте вие, че въобще ви е останал някой, когото да чакате... 
Последно промяна от castelo на 30 Май 2007, 20:21, променено общо 1 път.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
Искрено се надявам тя да заслужава това ... или да разбира как ви са жертвите и подяволите явно все още има стойностни мъже .... И пожелавам красота в живота ВИ ! 
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
- Marmelada
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
само веднъж за 2 месеца съм се разделяла с любимия си
трудно се понесе,хубаво че беше началото на връзката,сега не бих могла,имам слабо сърце ,предполагам че ще получа някой удар
ако ще заминава,аз също си стягам багажеца,иначе повечето ми роднини са зад границата,много е тежко всяка година като се разделям с тях,мъка
- xgirl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
приятеля ми е наполовина французин ..... сега учи там ... когато го изпращам направо ......
разбирам хората които казват че от разстояние не става но при нас става ... вярно УЖАСНО трудно ... но става вече 1 година ... защото просто не можем един без друг .... постоянно си говорим по скайп и телефона и може да звучи странно но предпочитам НЕГО в скайп отколкото който и да е до мен ..... не че не съм излизала с други но се спирам до тук защото просто не мога ..... искам си него ... и знам че можем да се справим с всичко .... Трябваше през август да е тук но е в болница и не може да дойде
и аз ще ида през септември 
разбирам хората които казват че от разстояние не става но при нас става ... вярно УЖАСНО трудно ... но става вече 1 година ... защото просто не можем един без друг .... постоянно си говорим по скайп и телефона и може да звучи странно но предпочитам НЕГО в скайп отколкото който и да е до мен ..... не че не съм излизала с други но се спирам до тук защото просто не мога ..... искам си него ... и знам че можем да се справим с всичко .... Трябваше през август да е тук но е в болница и не може да дойде
Не е важно колко силно удряш,а колко удара можеш да понесеш.Така се раждат победителите.
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- xgirl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
има значение .... гадно е , трудно е но СИ СТРУВА ...
плакала съм и за други хора но само за него просто защото го няма и не мога да го гушна ... и мисля че това говори достатъчно .... трудно е но когато наистина обичаш някой трудностите не трябва да ви спират а да ви дават стимул да се борите .....
плакала съм и за други хора но само за него просто защото го няма и не мога да го гушна ... и мисля че това говори достатъчно .... трудно е но когато наистина обичаш някой трудностите не трябва да ви спират а да ви дават стимул да се борите .....
Не е важно колко силно удряш,а колко удара можеш да понесеш.Така се раждат победителите.
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка: