Заверка за спорт (катерене)?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
Заверка за спорт (катерене)?
Здравейте. Имам въпрос относно катеренето втория семестър и по-специално заверката (или в моя случай - липсата на такава). Проблемът е там, че почнах бачкане през втория семестър и не ми оставаше особено много време, та не съм ходил през семестъра на спорт. Отидох да питам дали мога да си направя присъствията до края на тази седмица и началото на другата (по 3 часа вместо по час и половина на ден), но г-н Панайотов меко казано ми отхвърли молбата (макар че си е прав човекът, де...). Сега ми казаха да говоря с г-н Хиджов утре, той да каже дали ще стане по моя вариант (или по някакъв друг), ще има ли заверка в края на краищата или пък ще остане висящ (което е доста гадничко). Някой познава ли/виждал ли е Хиджов, има ли наблюдения върху него? Дали ще се съгласи на някакъв вариант с краен резултат даване на заверка?
Viva la Revolucion!
-
Ротвайлера™
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Заверка за спорт (катерене)?
И Хиджов, и Панайотов са много разбрани пичове. Поне по мойте наблюдения. Мисля, че ако подходиш с нужното уважение и дипломатичност (образно казано си посипеш главата с пепел, обясниш какъв червей си и как неходенето на спорт е най-голямата грешка в живота ти) ще ти дадат заверка. Честно казано бая народ не ходеше на катерене втория семестър. Поне в мойта групата ходехме аз, една колежка от мойта специалност + 2-3 случайни прелетни птици от време на време.Che_Guevara написа:(...)
Соу, имаш всички шансове нещата да се подредят добре. Силно се надявам да не ти правят проблем. Дерзай
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
спокойно, панайотов се държа с нас добре...на нас във фми ни смениха програмата, извънредни часове и последния месец, не можехме да ходим а и през февруари и март пак не можехме. и все пак нямаше проблеми....ще го видим какви оценки ще ни пише(ние сме с оценки), но ни беше казал, че няма да пише присъствия, защото ни помнел, а и ни познавал
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
И аз съм на катерене и втория семестър не съм се появил на стената нито веднъж. Сложиха ни точно тогава лекция, която нямаше как да пропускам... Но аз съм при Ходжов по принцип, макар че ходих няколко пъти и при Панайотов (1вия семестър естествено). И се чудя сега какво ще става. 5 човека сме от специалността и никой не е ходил 2рия семестър. Но на нас Хиджов ни беше казал, че накрая ще имаме изпит - катерене по стената за някакво време. И нямало да държи на присъствие, то щяло да си проличи кой идвал и кой не... Ба ли го

Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
що ли съм от тея 5мата.... ще го измислим !!!castelo написа:И аз съм на катерене и втория семестър не съм се появил на стената нито веднъж. Сложиха ни точно тогава лекция, която нямаше как да пропускам... Но аз съм при Ходжов по принцип, макар че ходих няколко пъти и при Панайотов (1вия семестър естествено). И се чудя сега какво ще става. 5 човека сме от специалността и никой не е ходил 2рия семестър. Но на нас Хиджов ни беше казал, че накрая ще имаме изпит - катерене по стената за някакво време. И нямало да държи на присъствие, то щяло да си проличи кой идвал и кой не... Ба ли го![]()
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Заверка за спорт (катерене)?
ИменноDiva_Magia написа: И Хиджов, и Панайотов са много разбрани пичове. Поне по мойте наблюдения. Мисля, че ако подходиш с нужното уважение и дипломатичност (образно казано си посипеш главата с пепел, обясниш какъв червей си и как неходенето на спорт е най-голямата грешка в живота ти) ще ти дадат заверка.
Иначе изпит няма, дишайте спокойно! Поне аз за 3 години такова животно не съм видяла, въпреки че все плашат с него!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
на нас Панайотов края на първия семестър започна да ни обяснява колко труден щял да е изпита в края на годината
колко много труд трябвало и подобни, после почна да се хили и да обяснява че имало въпроси - около 400 и били адски трудни
майтапеше се със всеки, който го пита как се формира оценката 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка: