мда предварителен е...begemot_ написа:много рано бе?!?! това някакъв предварителен ли е?
неделя 3-и юни е денят
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Геномната изменчивост е промяна в броя на хромозомите.Бива 2 вида:kiz написа:Здравейте, хора! Тази Неделя и аз ще съм на линия ,но като преглеждах темите по биология изникнаха някои въпросчета ,още повече ,че се готвя за Медицинска и нещата доста се омешват,но се надявам с боен дух да се справя.
Та става въпрос за 20 въпрос и по-точно за тази геномна изменчивост ,за която не съм чувала ,а и в учебника на Шишиньова не се намира нищо за нея, та ще се радвам мнооого ,ако някой ми подскаже какво трябва да включва. И последно ,при вируси и прокариотна клетка включват ли се болестите?
Разпределението сигурно ще излезе днес или утре.Atlantida написа:Явно под геномна изменчивост имат предвид геномни мутации. Наистина ги има при наследствените болести-генни,хромозомни и геномни мутации.
А кога ще се появи разпределението по зали?
А при насоки и пътища на еволюцията....какво е това обща дегенерация като път на биологичен прогрес? Нещо различно ли е от катаморфози?
Минали години:kacana написа:Аз да питам, тази година тъй като в теста се включва и 8 клас, каква ще е тежеста на теста и каква на темата при оформяне на оценката. И другото. В конспекта не пише,дали ти вземат теста след определено време. По рано как е било?
От къде го изнамери??? На мен не ми пише в линка разпределение по зали...Аз съм в Ректората по това разпределение,292 зала -100 души-яко...stranger_f написа:Излезоха разпределенията по зали.Ама странното е,че не ми пише залата в "Персонална информация" а само тука![]()
при вас така ли е или си го пише и в "Персонална информация"?