Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
вие савсем сте изчаткали обаче....чак започнахте яката да се занасяте 1 с друг....и аз чакам резултати ама не съм особенно вдъхновеналлдаже отивам да ришавам задачки че и др изпити ми чакат
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
ми кандидатстудентски...УАСГ , ТУ и СУ ме чакат пак да се изложа юли месец
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
по повод темпото на проверяване нямам думи. разбирам 4е е нужно време, но все пак тази година кандидатите са с 1000 и отгоре по малко на брой. желая ви успех и по-скоро да си видим резултатите.
Ееее има повече от месец до тогава бре... Починете си малко Днес се разходих до ТУ , че ми е наблизо и поразгледах списъка с оценките... МАСА 2-ки, 3-ки и 4-ки ... ама наистина МАСА. Аз там така или иначе няма да се явявам повече - 6.00 май ме оправя