Кога излизат резултатите от предварителните изпити

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Дичоу написа:Raya_Alexandra,
Обаче ако 60% са 2йки...ме черпиш 2 вафли Чамкурия, а?
Нямам никакви претенции към процента 2ки. Ама ако ти се ядат вафли, нямаш проблем... :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
ina_Z
В началото бе словото

Мнение от ina_Z »

в момента проверяват протоколите за грешки!обработват данните технически и на нас ни остава само надеждата,че качването на информацията ще стане бързо!но това е сигурна информация,така че трябва само да чакаме,а мисля,че ние се научихме да го правим достатъчно добре последните дни! :?
Аватар
Mira-kiflichkata
В началото бе словото

Мнение от Mira-kiflichkata »

Raya_Alexandra написа:
raduslaf написа:Raya_Alexandra, коя си пък ти да триеш инфото на хората?Това са чули, това казват.Ти какво искаш да се пише?Малко власт да се даде на някой и демонстрациите почват...
*Raya_Alexandra: Ако трябваше да обсъждам всяко решение с някой до постигане на консенсус нз до къде трябваше да стигнем. Нищо лично.
Няма лошо да се пробваш понякога, нали??? :lol: :lol:

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Nice from far, far from nice :)
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

Недейте да прекалявате с фафлите :!: :lol:
Nightsong
В началото бе словото

Мнение от Nightsong »

Айдеее, обърнахте го на чат. Неизбежно беше :lol:
Аватар
М.Стоева
В началото бе словото

Мнение от М.Стоева »

Хайде, хайде...по-добре късно... :lol:
bianka_pln
В началото бе словото

Мнение от bianka_pln »

дали ще има обобщена информация ,относно броя на различните видове оценки. колко много двойки ще има? :lol: :wink:
bianka_pln
В началото бе словото

Мнение от bianka_pln »

и аз имам достоверрна информация,че ще бъдат изнесени резултатите на 29,ама не е казано кой месец и коя година. ха-ха-ха- и остана само да се чака,и явно ви сте се адаптирали към него,като се има в предвид че чакаме от 2 седмици....
ами чакането му е майката успех 8) :lol: :study:
aerodinamic
В началото бе словото

Мнение от aerodinamic »

Приятел на приятел вече си е видял оценката :) Инфо от последните минути... Не знам кой номер е бил.
Connecting
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Connecting »

bianka_pln написа:и аз имам достоверрна информация,че ще бъдат изнесени резултатите на 29,ама не е казано кой месец и коя година. ха-ха-ха- и остана само да се чака,и явно ви сте се адаптирали към него,като се има в предвид че чакаме от 2 седмици....
ами чакането му е майката успех 8) :lol: :study:

Е те такова нещо в българския език нема...
ИзображениеИзображение
Nightsong
В началото бе словото

Мнение от Nightsong »

Официална информация от телефонен разговор с "Учебен отдел":
Правим всичко възможно/да де, вижда се :D /, имаме проблем, /и това се вижда/, резултатите може да излязат и до края на седмицата.
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

aerodinamic написа:Приятел на приятел вече си е видял оценката :) Инфо от последните минути... Не знам кой номер е бил.
Хахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Наистина всички се чалнаха окончателно - аз всяка нощ сънувам по няколко различни начина как си разбирам оценката ... скоро ще стане катастрофално за здравето ми :shock: :D
Love, life, meaning ... Изображение OVER
ina_Z
В началото бе словото

Мнение от ina_Z »

Много ми е чудно колко време ли е необходимо на администраторите да поверят протоколите за грешки и да ги ваведат в интернет и на стената на плача? :?:
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

aerodinamic написа:Приятел на приятел вече си е видял оценката :) Инфо от последните минути... Не знам кой номер е бил.
Е това вече си е развален телефон. А може би не :?: :!: :)
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

ina_Z написа:Много ми е чудно колко време ли е необходимо на администраторите да поверят протоколите за грешки и да ги ваведат в интернет и на стената на плача? :?:
Логично е в интернет да излязат няколко часа преди на стената, защото все пак те първо се появяват в базата данни, т.е. и в интернет, а после се копират и се излагат на стената ...

Дано това с " до края на седмицата " не е вярно :( Наистина, чакахме достатъчно :)
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”