Нямам никакви претенции към процента 2ки. Ама ако ти се ядат вафли, нямаш проблем...Дичоу написа:Raya_Alexandra,
Обаче ако 60% са 2йки...ме черпиш 2 вафли Чамкурия, а?
Кога излизат резултатите от предварителните изпити
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
Няма лошо да се пробваш понякога, нали???Raya_Alexandra написа:*Raya_Alexandra: Ако трябваше да обсъждам всяко решение с някой до постигане на консенсус нз до къде трябваше да стигнем. Нищо лично.raduslaf написа:Raya_Alexandra, коя си пък ти да триеш инфото на хората?Това са чули, това казват.Ти какво искаш да се пише?Малко власт да се даде на някой и демонстрациите почват...
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Nice from far, far from nice 
-
bianka_pln
- В началото бе словото
-
bianka_pln
- В началото бе словото
-
aerodinamic
- В началото бе словото
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
bianka_pln написа:и аз имам достоверрна информация,че ще бъдат изнесени резултатите на 29,ама не е казано кой месец и коя година. ха-ха-ха- и остана само да се чака,и явно ви сте се адаптирали към него,като се има в предвид че чакаме от 2 седмици....
ами чакането му е майката успех![]()
![]()
Е те такова нещо в българския език нема...

-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Хахахахаaerodinamic написа:Приятел на приятел вече си е видял оценкатаИнфо от последните минути... Не знам кой номер е бил.
Love, life, meaning ...
OVER
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Логично е в интернет да излязат няколко часа преди на стената, защото все пак те първо се появяват в базата данни, т.е. и в интернет, а после се копират и се излагат на стената ...ina_Z написа:Много ми е чудно колко време ли е необходимо на администраторите да поверят протоколите за грешки и да ги ваведат в интернет и на стената на плача?
Дано това с " до края на седмицата " не е вярно
Love, life, meaning ...
OVER