Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Nightsong написа:Значи моят вътрешен човек ми каза следното- Ректорът ги е подгрял здраво в момента и из университета се разнасят папки с бясна скорост; разсекретяват се в момента темите .Поставеният ултиматум е за утре предиобяд и е почти сигурно , че тогава ще се появят в нета.
ОФФ: Някой ще ми каже ли на коя дата е изпита по литература в Софийски
Пуснато на: Вто Май 29, 2007 12:43
Дичоу написа:Ето какво ми каза птичето...почват да взимат реалните номера...и да вкарват в компа...До ДОВЕЧЕРА трябвало да стане...
...ааа и можеби очакваното -> 60% 2йки....
*Raya_Alexandra: Престанете да пускате слухове Следващото мнение в тоя стил ще бъде изтрито.
Последно промяна от Raya_Alexandra на 29 Май 2007, 12:50, променено общо 1 път.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
хах...това по история...дано да ви излезнат наистина неска резултатите...и да не са толкова много двойките
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
Raya_Alexandra, коя си пък ти да триеш инфото на хората?Това са чули, това казват.Ти какво искаш да се пише?Малко власт да се даде на някой и демонстрациите почват...
raduslaf написа:Raya_Alexandra, коя си пък ти да триеш инфото на хората?Това са чули, това казват.Ти какво искаш да се пише?Малко власт да се даде на някой и демонстрациите почват...
сега и модераторите ли ще учим как да си вършат работата !?
damien, уча ли я как да си я върши?Питам какво и пречи това, че хората споделят, каквото са чули и откъде накъде трябва това да се трие.На тебе какъв ти е проблемът?Адвокат ли си и?
прочетах цялата тема... но май не видях някой от проверяващите или някой, който наистина може да даде достоверна информация да е написал нещо... въобще компетентните хора по въпроса(професори, доценти, асистенти) пишат ли във форума?!
Да бе...нека всеки си пише каквото е чул, а ако на накой не му харесва....ми да не чете бе!аз не виждам проблем! Всички вече сме толкова изтрещали, че...
raduslaf написа:Raya_Alexandra, коя си пък ти да триеш инфото на хората?Това са чули, това казват.Ти какво искаш да се пише?Малко власт да се даде на някой и демонстрациите почват...
*Raya_Alexandra: Ако трябваше да обсъждам всяко решение с някой до постигане на консенсус нз до къде трябваше да стигнем. Нищо лично.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."