Служителите, дето ги обработват трябва малко да побързат, защото иначе ще има ... :whax: ...
Кога излизат резултатите от предварителните изпити
Модератор: Boromir
- Briza maximA
- В началото бе словото
- Briza maximA
- В началото бе словото
ми да нормално е - аз за мой късмет се разболях и едва гледам
, а те с това чакане ме поболяватоще повече...мисля да поспя малко и да се надявам че като се събудя вече ще има нещо на персоналната
+ наи-вече ми омръзна всеки познат да ме пита колко съм изкарала/ако ми даваха пари всеки път щом го чуех този въпрос...ехе че аз щях да съм осигурена за 10 години напред
/
wenn nichts mehr geht... -...komm und rette mich
не съм отишла на тоя изпит заради разходката до столицата, на 18.05 ми беше бала, а и предната седмица пак бях там заради националната по математика!...
просто не виждам смисъла от толкова много припиране... (специално за изпита по математика говоря).. имаше едно мнение, с което съм прекалено съгласна :това не е история, по математика можеш да прецениш горе-долу какво си направил:
просто не виждам смисъла от толкова много припиране... (специално за изпита по математика говоря).. имаше едно мнение, с което съм прекалено съгласна :това не е история, по математика можеш да прецениш горе-долу какво си направил:
и сама да съм в автобуса пак ще се бутам...