Как да се прехвърля Право
Модератор: sientelo
Как да се прехвърля Право
Здравейте, искам да попитам как от специалност социология( първи курс) мога да се прехвърля право. Имам издържани изпитите по история и българсли, но дали тези оценки се взимат под внимание и всъщност дали ми трябва успехът от първата година или пак ще си кандидатствам с оценките от кандидат студентските изпити.Къде мога да получа и повече информация?
-
^Milinka^
Щом имаш оценки по литература и история, е добре.Обаче не мога да ти кажа дали се взимат предвид.Със сигурност е много важен успеха ти от 1вата година в сегашната ти специалност, понеже всяка година се определя брой места за прехвърляне в правото и хората кандидатстват на базата на успеха си от 1ви курс.Сега, като се замисля, един приятел искаше да се мести в МО и нямаше изпит само по история.Държа го, но каза че намало значение колко ще изкара-3 или 6, само да го мине.Та затова си мисля, че оценките ти от кандидатстудентските изпити няма да се вземат предвид.Важното е, че си карала изискващите се за правото изпити.
право задочно докато карам друго редовно????
Запознати ли сте с това дали мога след като стана трети курс по сегашната си специалност(социология) да запиша право като втора специалност или не?
зА ПРАВОТО
Имах предвид да се запише задочно, а не редовно? Питам защото скоро се дочу такава информация, т.е., че може задочно, мо не е сигурно? ако имате повече инфо.... пишете:)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Право може да се запише като втора специалност само от хора, учещи МО!
За прехвърляне са ти необходими издържани КС-изпити /оценките от тях не се взимат под внимание!/ и висок успех от следването до момента /за всяка специалност има различен праг, но на базата на този успех се класират кандидатите за прехвърляне/.
За прехвърляне са ти необходими издържани КС-изпити /оценките от тях не се взимат под внимание!/ и висок успех от следването до момента /за всяка специалност има различен праг, но на базата на този успех се класират кандидатите за прехвърляне/.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)