Кога излизат резултатите от предварителните изпити
Модератор: Boromir
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Жестоко те е заблудила. Май 3 лв се плаща за проверена работа, но не съм сигурен.W140 написа:на мен пък учителката ми по история каза, че като проверяват теми в СУ не им се заплаща?
Иначе по математика трябва в близките дни да излезнат резултатите. Видях бланка с няколко проверени работи, но само с фиктивни номера, които на никой нищо не говорят.

- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Минаха не 10 дни, ами 2 седмициQNa написа:защо бързате толкова много.. до 10 дена трябва да излязат резултатите... още не са минали.. вие когато бяхте на изпит някой постоянно да ви е карал да бързате?! нали накрая пак ще си разберете резултатите...
И да - ще се разберат резултатите рано или късно, ама до 17 юли няма чак толкова много време, да не говорим, че повечето се явяват и на други изпити, които също изискват подготовка

znam 4e tva burzane e bezsmisleno osobeno po matemetika kudeto o6te ne sa minali i 10 dena (i o6te pove4e kato si go opleskal i znae6 4e ocenkata ti nqma da e mnogo dobra) no mi e mnogo interesno da vidq ob6toto nivo za6toto v krajna smetka 6te me sravnqvat s drugite a i iskam da razbera (da spra da se nadqvam naprazno) i da produlja napred (tazi malka nadejda 4e moje da ti dadat nqkoq to4ica ili dali 6te ti priznaqt zada4ata e ujasna)(a i az sum panika
)
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
Мисля, че им плащаха по 3, 50 на работа...Joker написа:Не - 3, ама все тая. Според СУ толкова струват вашите усилия, все едно дали са на 1 или на 50 страници...
Айде да но днес да ни огрее:D
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Nice from far, far from nice