Ами ако не влезете?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

хорица не се отчайвайте...и да не ви минават през главата такива работи.Аз кандидатствах миналата година....всички мои приятели,които не вярваха в себе си не успяха да влезнат...Имате време и се стягайте,още за никой не е късно.Успех на всички.Ще се справите :wink: и един съвет:внимавайте какви специалности пишете и избирате 8)
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

Не измествайте темата,заради споделено мнение,което е на базата на обстойни наблюдения.Все пак ставаше въпрос за селския манталитет на повечето кандидат-студенти от малките селища,а не за определение или класификация!Съжалявам за тези,които се отъждествяват по някакъв начин с написаното и се чувстват засегнати!!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Бeтон, мисля, че Nikince направо говори вместо мен :roll: Напълно споделям мнението и...
И още нещо... Някой хора сме осъзнали, че ако не може нашата работа да ни доставя удоволствие и удовлетворение, то тези чувства могат да се реализират и компенсират със силата на парите, която въобще не е малка. Мога да не изпитам чувството да лекувам хората, но обогатяването от една екскурзия в Тайланд(примерно), която бих си позволил с парите, които изкарвам, също би провокирала у мен достатъчно добри чувства. :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

явор написа:Мога да не изпитам чувството да лекувам хората, но обогатяването от една екскурзия в Тайланд(примерно), която бих си позволил с парите, които изкарвам, също би провокирала у мен достатъчно добри чувства. :roll:
хм, те юристите за един уикенд на море нямат време, ти в Тайланд ще идеш :shock:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

damien написа:
явор написа:Мога да не изпитам чувството да лекувам хората, но обогатяването от една екскурзия в Тайланд(примерно), която бих си позволил с парите, които изкарвам, също би провокирала у мен достатъчно добри чувства. :roll:
хм, те юристите за един уикенд на море нямат време, ти в Тайланд ще идеш :shock:
E аз не съм толкова алчен сега... Трябва и да се харчат тези пари!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
QNa
В началото бе словото

Мнение от QNa »

малко се отколнявате от темата.. сякаш...

за сега съм ходила само на един предварителен(математика за СУ) и силно се надявам с това да се приключи кандидат-студентската ми кампания...
и сама да съм в автобуса пак ще се бутам...
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

QNa написа:за сега съм ходила само на един предварителен(математика за СУ) и силно се надявам с това да се приключи кандидат-студентската ми кампания...

Това може и да е последният ти изпит,ако си изкарала хубава оценка.Но КСК тепърва започва! :wink:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

damien написа:хм, те юристите за един уикенд на море нямат време, ти в Тайланд ще идеш :shock:
Ти па.
Във Варна морето ще му е супер близко. Затова му трябва Тайланд ;)
Изображение
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Ооо, нямам нерви за още една КСК!!!
Миналата година ми изпушиха бушоните, тая година уж заредих наново батериите, пък пак изгърмях :roll:
Няма да чакам още една година - ако не вляза сега (до 3то класиране) в СУ - продължавам да свличам наште да ми плащат скъпоплатения частен ВУЗ и да се затрия с гадните финанси, въпреки че са задочно :shock:
Вече работя на едно място почасово, ако до края на месеца не се запиша студентка в СУ - намирам си второ бачкане и така..... ще я карам... донякъде. И аз не знам докъде. Може би докато все пак някой ден се сдобия с диплома отнякъде и се почувствам с едни гърди напред... Доколкото дипломата определя самочувствието, нали? :roll:
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Всички мнения не по темата бяха изтрити. Каквато и да е целта на една нова тема, щом има вече отворена с подобна тематика, не виждам смисъл само да се трупат и периодично да се повтарят. Недейте да си правите труда да подлагате на коментар решенията ми. Те са окончателни.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
MerS
В началото бе словото
Специалност: философия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от MerS »

az nikoga ne sym go mislila toq variant :)
kazah si 4e 6te me priemat i to4ka ..... tova e to krainiqt optimizym :) ama pomaga da vi kaja li ....4ovek kato e uveren v ne6to i uveli4ava 6ansoovete to da se slu4i :wink:

*Raya_Alexandra: А ти си увеличаваш шансовете да почна да ти трия мненията, ако не спреш да пишеш на латиница. :wink:
THE FUTURE IS UNWRITTEN, THE PEN IS IN OUR HANDS.....
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Който не влезе, "Arbeit macht frei". :lol:

Аз исках само СУ, кандидатствах и успях.
Не исках да съм като някои мои познати, които са на принципа: "Абе, да запиша нещо, пък каквото и да е, където и да е"..
Ако не бях влязла, щях да опитам догодина.
Е, все пак съм щастлива, че това не се случи.. :lol:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Ами ако не влезете?

Мнение от Бавария »

phoebe написа:Какво ще правите, ако не влезете в университет? Не говоря специално за СУ, а по-принцип?
Мислите ли, че ще имате реален шанс и най-вече мотивация за още една КСК? Ще работите ли?
Напоследък тая перспектива ми става все по-реална и се зачудих вие - моите връстници какво си мислите по въпроса...
аз вече влезнах в НБУ

грейт съксес
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Аз пък още съм на везни ,но при всички случаи КСК 2008 ме зове :lol: (вече го приемам по-леко,подчертавам това защото и аз бях оте тези хора които щеха да се самоубиват ^_^;;. А иначе да задълбая в темата, ако не ме приемат в СУ оставам във ВТУ и ще си живуркам с наще(колкото и да ми е тежко) още една годинка(да се надяваме) ще устискам. Присъединявам се към мнението "ЖИвота е гаден" 8)
Реших ,че е по-добре да си вляза някъде(впрочем ВТУ не е изобщо лош университет за филология,не е СУ разбира се) за да не губя тренинг в ученето,защото си мисля че ще ме повлече живота(работа и т.н.) и малко трудно ще се вдигна за втора КСК. Та така. :twisted:
UmreteotKale
В началото бе словото

Мнение от UmreteotKale »

Отивам при каките в НБУ.
G sport 1914
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”