история-география

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Mira-kiflichkata
В началото бе словото

история-география

Мнение от Mira-kiflichkata »

Хора, кажете две думи за тая специалност...А пук ако някой, к-то я учи каже за какво става въпрос цена няма да има...Мерси предварително :?:
:) :)
Nice from far, far from nice :)
Аватар
Bootylicious
В началото бе словото
Специалност: География
Курс: втори

Мнение от Bootylicious »

Излизаш учителка по география или история
Where there is a will there is a way!
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

освен ако не продължиш, т.е запишеш магистратура
people always leave
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Ууууууууууф как ме дразнат коментари от рода на СТАВАШ УЧИТЕЛ.... пълни глупости, всеки става това което иска да бъде!

Та по темата. Аз съм 1ви курс История и География .........и Многооооо ми харесва! Защо? Ще се опитам да разясня на кратко.

Специалността е сравнително нова .....Тя спада към тъй наречените бинарни специалности, т.е. принадлежи на 2 факултета, но административно е към Историческия факултет.

Материала е ужасно интересен - Особено историческата част. Ще ти кажа какво учихме ние през първите 2 семестъра.

От Историческите - Стара История ( УЖАСНО ИНТЕРЕСНА ) , Тракология, Археология, Увод в историята ( името е по-дълго ама ... ) , Етнология.

Географски - Геология, Климатология и хидрология, География на населението и селищата, География на световното стопанство.

И това е през първите 2 семестъра...сигурно нещо изпускам но съжалявам.

Общо взето от исторические дисциплини, се препокриваме с програмата на Историците, а от Географските с тези на регионално развитие и политика........като цяло....

Преподавателите са страхотни.

Аз имах късмета да попадна в невероятно готин курс. Ние сме около 30 човека и се разбираме идеално.

Ако те интересуват тези науки определено ще ти е много интересно.
А на тези с твърденията,че ставаш учител, мога да им кажа само малко да поразучат кое как стои, преди да дават мнения.
И ще ти дам един пример........ Георги Първанов .....Исторически факултет на СУ......магистраурата му отново е свързана с история..... и учител ли е !?

Ако те интересува нещо повече пиши ми ЛС и ще ти кажа :)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”