Изневерявате ли?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
M'Aiq
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от M'Aiq »

Да, ама в предизборната програма тактиката "Засрамете се, вие извършвате мерзости и престъпления" не прихваща много гласове.

А обсъждат теб, защото към момента си най-сочния кокал за глозгане.
Once you are up high, there is nowhere to go but down.
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Xin написа:Такаам, обещах да не се обаждам в тази тема повече, но пак става въпрос за мен... Ами по време на една предизборната кампания борбата никога не е за гласовете на хардлайнерите, те са си хардлайнери, но колебаещите се... в тях е истината, за тях е борбата. Обичам сравнения, слабост са ми. :P Освен това, аз казах само кое правилно и кое, не. Не мога да се съглася, че нещо е правилно само защото на някой му харесва да го прави. Права си, че ако някой не иска, няма да ме чуе, затова не се хабя да споря обикновено, тук просто е форумът на СУ и се предполага, че ще четат мислещи хора :wink:
И защо, за бога, от известно време на моменти обсъждаме мен, а не темата? :shock:
съжалявам,че съм те подхванала отново,просто не бях влизала 3-4 дни във форума и още бях под влияние на по-стари твои постове :P и не се опитвам да те убедя,че изневярата примерно е правилна,просто имах предвид,че в крайна сметка всеки сам за себе си решава,защото ако някой тръгне да се самоубива бих го спряла,защото от такова действие връщане назад няма,но ако някой иска да изневерява - ми прав му път,щом така си е преценил,в последствие сам ще разбере дали е било грешка или не,не е моя работа да се бъркам в личния му живот и да му казвам какво да прави :roll: човек най-добре се учи на принципа проба-грешка,все пак изневярата не е чак толкова страшно нещо - правят го и умните и глупавите при най-различни обстоятелства и по най-различни причини :) и си носят последствията после,но не е някакво углавно престъпление все пак :roll: не се впрягай толкова,само това искам да те посъветвам,следвай си твоите принципи,недей да се нагърбваш със задачата да "поправяш" хора,които не желаят да бъдат "поправяни" щото много нерви ще похабиш :) като жена на жена ти казвам,не са толкова много момичетата с такова мислене в днешно време,поне аз нямам такива познати,тоя който те хване голям късмет ще извади :wink: айде със здраве :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

На себе си изневерявам много често... Но на другите трудно, защото не обичам да наранявам хората около мен...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Crematory написа:Ако другият знае, не е интересно.
:lol:
ей тва ме разби :lol:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ми тогава си е обикновена полигамия :lol: Направо да си го/я вземем вкъщи и да си живеем щастливо 3-4-ма. И децата общи, и сметките общи. Щастливо семейство :lol:
Пък иначе - тръпка, ала-бала, ще ме хване ли, няма ли :lol:
А пък веднъж като ме хванаха, голям бой изядох :lol: Но това никак не ми попречи да си изградя малко по-различно от общественото мнение.
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Crematory написа:Ми тогава си е обикновена полигамия :lol: Направо да си го/я вземем вкъщи и да си живеем щастливо 3-4-ма. И децата общи, и сметките общи. Щастливо семейство :lol:
А пък веднъж като ме хванаха, голям бой изядох :lol: Но това никак не ми попречи да си изградя малко по-различно от общественото мнение.
РИСПЕКТ! :notworthy:
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Ckandalen
В началото бе словото

Мнение от Ckandalen »

Случвало се e :oops: :D
http://www.edutech.bg

ОБРАЗОВАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ ! ! !
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Crematory написа:Ми тогава си е обикновена полигамия :lol: Направо да си го/я вземем вкъщи и да си живеем щастливо 3-4-ма. И децата общи, и сметките общи. Щастливо семейство :lol:
Евала.
Последно промяна от koppakabbana на 30 Юли 2007, 23:41, променено общо 1 път.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

полигиниандрия :idea:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

begemot_ написа:полигиниандрия :idea:
...искаш да кажеш полиандрия ?! :roll:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

не, искам да кажа точно това което съм написала. има моногамия, полигиния, полиандрия, полигиниандрия, промискуитет
последните 2 са когато и от 2та пола си сменят партньорите; при много привидно моногамни видове се оказва така
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Изневярата - по мое мнение при подходящи обстоятелства на всеки може да се случи, абсолютно никой не е застрахован :lol: А изрази от рода на "Никога не бих...", "Под достойнството ми е..." и т.н. са лееееко излишни, тъй като никой никога не може да бъде сигурен какво ще му дойде до главата утре :idea:
А дали съм изневерявала... да :oops: И си е имало достатъчно основателна причина... затова не съжалявам :)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

Не правя нещо което не искам да ми направят на мен
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Аватар
M'Aiq
В началото бе словото

Мнение от M'Aiq »

И все някога стигаш до дилемата "да направиш или да ти го направят на теб". Кофти философия си си избрала.
Once you are up high, there is nowhere to go but down.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър

Мнение от fragile »

Изневерявам. Но моите възприятия за изневярата не са общоприетите. Мъжът ми винаги знае къде и с кого съм... :!:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”