ами като ви приемат, ще разберете с пълна сила как.. особено ако имате честта да сте във ФФ.Briza maximA написа:стига бе!как може да са толкова туткавикакто я карат то ще дойде 17.07 .......я малко по-експедитивно!мисля че трябва да ги притиснем...
Кога излизат резултатите от предварителните изпити
Модератор: Boromir
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
потвърждавам горенаписаното. аз също се поразходих(=Дени написа:Аз бях сега там - няма нищо - нито по история, нито по математикаДичоу написа:Нали някой отиде до Химическия????
Има ли вест???))) Голямо чакане пада. Докогааа
Имам странното усещане, че ще получим резултатите от всички изпити заедно...
Значи моят вътрешен човек ми каза следното- Ректорът ги е подгрял здраво в момента и из университета се разнасят папки с бясна скорост; разсекретяват се в момента темите. Поставеният ултиматум е за утре предиобяд и е почти сигурно, че тогава ще се появят в нета.
ОФФ: Някой ще ми каже ли на коя дата е изпита по литература в Софийски
-
KissedByGod
- В началото бе словото
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Твоят вътрешен човек що напрво не разбере колко имаш?Nightsong написа:Значи моят вътрешен човек ми каза следното- Ректорът ги е подгрял здраво в момента и из университета се разнасят папки с бясна скорост; разсекретяват се в момента темите. Поставеният ултиматум е за утре предиобяд и е почти сигурно, че тогава ще се появят в нета.
*Raya_Alexandra: Престанете да пускате слухове
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- yana_kaneva
- В началото бе словото
koga 6te izlqzat rezultatite???
koga 6te izlqzat rezultatite ot izpita po istoriq??????nqkoi znae li dali pone na stenata ne sa gi izkarali????
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: koga 6te izlqzat rezultatite???
Ами ако прочетеш няколко мнения по-нагоре, вероятно ще разбереш, че въпросът ти е крайно несъстоятелен.yana_kaneva написа:koga 6te izlqzat rezultatite ot izpita po istoriq??????nqkoi znae li dali pone na stenata ne sa gi izkarali????[/color]
Последно промяна от Raya_Alexandra на 28 Май 2007, 15:38, променено общо 1 път.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Цялата тази тема е за спекулации, така че този съвет ми се вижда неуместен. Още повече, че в университета не казват нищо и слуховете са неизбежни.Raya_Alexandra написа:Твоят вътрешен човек що напрво не разбере колко имаш?Nightsong написа:Значи моят вътрешен човек ми каза следното- Ректорът ги е подгрял здраво в момента и из университета се разнасят папки с бясна скорост; разсекретяват се в момента темите. Поставеният ултиматум е за утре предиобяд и е почти сигурно, че тогава ще се появят в нета.
*Raya_Alexandra: Престанете да пускате слуховеС това не помагате нито на себе си, нито на останалите
А и никой не е тръгнал умишлено да заблуждава останалите, най-малкото защото самият той преживява това, което и те.
Специално за истинността на моята информация почти мога да гарантирам. В университета е лудница в момента- там си дават сметка за "забавянето" и наистина бързат.