Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Как сте с "персоналната информация"...аз вече не мога да я отворя,или заради флоод-а,който е обичаен или не е достъпна временно,понеже ги качват не издържам вечеее
plamKA написа:Как сте с "персоналната информация"...аз вече не мога да я отворя,или заради флоод-а,който е обичаен или не е достъпна временно,понеже ги качват не издържам вечеее
И аз отварям без проблем....
Ако са почнали да ги качват по ред на номерата...а ти си с по - малък...нищо чудно...
Но това са само предположения...
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
za rezultatite po istoriq ili po matematika govorite ili i za dvete????
4estno da si priznaq iskam da znam kolko imam no ot druga strana znam 4e sum se opleskala qko (samo 7.5 zad ) e ako ne izlqzat dnes 6te se pojablujdavam o6te malko i 6te se nadqvam mnogo....
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
Говорим преди всичко за Предварителния изпит по История (от 13 май). Редно е тези резултати да излязат преди всички останали, а и вече минаха повече от две седмици, от както се проведе препитването...